Çevreci ve öğrenci buluşmaları devam ediyor
Çevreci ve öğrenci buluşmaları devam ediyor
Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yöneticileri, Çevre Haftasındaki etkinlikler kapsamında Piri Reis Anadolu Lisesi ve Adem İlkkılıç İlkokulu öğrencileriyle buluştu.
“ÇEVRECİ ÖĞRENCİLER DOĞAYI VE ÇEVREYİ SAVUNURLAR”
Öğrencilere çevre bilincini kazandırmak için yıllardır çeşitli okullarda konferans ve söyleşiler düzenleyen Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yöneticileri, çevre haftasında önce Piri Reis Anadolu Lisesi, ardından ise Adem İlkkılıç İlkokulu öğrencileriyle buluştu. Piri Reis okul yöneticilerinin daveti üzerine geçtiğimiz hafta içinde Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa, öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi. Daha sonra Argunağa ve Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Denetleme Kurulu Başkanı Recep Kavuş, bu kez Adem İlkkılıç İlkokulunda öğrencilerle buluştu ve çevre konulu söyleşi gerçekleştirdiler. Her iki okulda duyarlı öğretmenlerin de katıldığı söyleşide öğrenciler dernek yöneticilerine çevre sorunları konusunda çeşitli sorular yöneltirken, doğa ve çevreyi koruma sözü verdiler.
Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yöneticileri, “Daha güzel ve aydınlık yarınlar, daha yaşanabilir bir gelecek için hepimize önemli görevler düşüyor. Tüm öğrencilerin çevreci olmaları, çevre bilincini kazanmaları gerektiğine inanıyoruz. Çevreci öğrenciler doğayı ve çevreyi savunurlar, zarar veremezler. Okul etkinliklerimiz sürecektir” dediler.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SEDAT ÖZSÜMER FUTBOL TURNUVASI'NDA ŞAMPİYON OLDU
- 0219 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 03FISTIK ÜRETİCİLERİNE HASTALIK UYARISI
- 04MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU “GENÇLERİMİZİN BAŞARISI BATMAN’IN GURURUDUR”
- 05UYDU KENT PROJESİNDE İLK KAZMA VURULUYOR
- 06BELEDİYEDEN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YAZ BAKIMI
- 07EKMEN: GENÇLERİN HAYAL KURABİLDİĞİ BİR TÜRKİYE İNŞA ETMEK ZORUNDAYIZ
- 08“GENÇLER ÜRETTİKÇE TÜRKİYE GÜÇLENECEK”
- 09BATMANLI GENÇLERDEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI!
- 10BELEDİYE YEŞİL ALAN YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
- 11TİMOKLULAR’DAN TOPLU BAĞIŞI
- 12ASLAN, “EVLERİMİZİ DİL OKULUNA DÖNÜŞTÜRMELİYİZ”
- 13KURBANLIK PAZARLARINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI
- 14“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 15“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”




Henüz Yorum yok