“Eğitim Rehberim Öğretmenim Projesi” start aldı
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE birimi tarafından hayata geçirilen ve 12’nci sınıf ve 8’inci sınıf öğrencilerinin akademik başarısını artırmaya yönelik başlatılan ‘Eğitim Rehberim Öğretmenim Projesi’nin startı Mevlana Anadolu Lisesi’nde verildi.
Mevlana Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen programa; İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Görevlisi Ebru Şahin, Ar-Ge Birimi görevlileri, projede görev yapacak öğretmenler ve projeden faydalanacak öğrenciler katıldı.
Programdan sonra projede görev alacak öğretmenlerle bir araya gelen Ar-Ge Görevlisi Ebru Şahin, proje kapsamında yürütülecek çalışmaları ele aldı.
Mevlana Anadolu Lisesi ve Âdem İlkkılıç Ortaokulu’nda uygulanacak olan projede, Şahin ve okul öğretmenlerinin gönüllü olarak çalışacakları bildirildi.
Proje kapsamında, ev ziyaretlerinin yapılacağı, öğrencinin okul ve okul dışındaki çalışmalarının takip edileceği ve başarı-başarısızlık analizi yapıldıktan sonra çözüm yollarının geliştirileceği kaydedildi.
Proje ile; hedeflere ulaşabilmek için öğrencilere ihtiyaç duydukları her türlü alanda rehberlik yapılması, okul dışı ortamlarda öğretmenlerin öğrencilerle vakit geçirmesinin sağlanması ve akademik başarının önündeki engellerin ortadan kaldırılmaya çalışılacağı bildirildi. Elde edilecek sonuçlara göre, gönüllü olarak yapılan bu çalışmadan daha çok öğrencinin faydalanmasının sağlanacağı ifade belirtildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GENÇLER ÜRETTİKÇE TÜRKİYE GÜÇLENECEK”
- 02BATMANLI GENÇLERDEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI!
- 03BELEDİYE YEŞİL ALAN YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
- 04TİMOKLULAR’DAN TOPLU BAĞIŞI
- 05ASLAN, “EVLERİMİZİ DİL OKULUNA DÖNÜŞTÜRMELİYİZ”
- 06KURBANLIK PAZARLARINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI
- 07“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 08“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”
- 09İBADETHANELERDE TEMİZLİK SÜRÜYOR
- 10“GENÇLERİMİZİN GÖKYÜZÜNDEKİ İMZASI, BÜYÜK TÜRKİYE’MİZİN TEMİNATIDIR”
- 112026’DA HEDEF 200 BİN TON ASFALT
- 12ŞEFİK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
- 13ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 14Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 15JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI




Henüz Yorum yok