“HİZMET KALİTESİ VE İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR”
Batman Sosyal Güvenlik İl Müdürü Naif Gümüş, kentte faaliyet gösteren özel hastanelere yönelik saha ziyaretleri gerçekleştirdi.
Ziyaretlerde sağlık hizmet sunumunda iş birliği, rehberlik ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.
Özel Batman Yaşam Hastanesi ve Batman Medical Point Hastanesi’ne yapılan ziyaretlerde, hastane yöneticileriyle bir araya gelen İl Müdürü Naif Gümüş, Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) kapsamındaki uygulamaları, güncel sağlık hizmetleriyle ilgili gelişmeleri ve sahada yaşanan sorunlara yönelik çözüm önerilerini masaya yatırdı. Görüşmelerde hasta memnuniyetinin artırılması ve sağlık hizmetlerinin daha etkin sunulması için atılması gereken adımlar da detaylı şekilde ele alındı.
Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan SGK İl Müdürü Naif Gümüş, sağlık alanında yürütülen iş birliğinin önemine dikkat çekerek “Kurum olarak vatandaşlarımızın kaliteli, erişilebilir ve sürdürülebilir sağlık hizmetlerine ulaşmasını öncelikli hedefimiz olarak görüyoruz. Özel sağlık kuruluşlarımızla kurduğumuz yapıcı iş birliği sayesinde hem hizmet kalitesini artırmayı hem de sahada karşılaşılan uygulama sorunlarına yerinde çözüm üretmeyi amaçlıyoruz. Rehberlik anlayışıyla yürüttüğümüz bu ziyaretler, aynı zamanda vatandaş memnuniyetini artırmaya yönelik stratejilerimizi de güçlendiriyor. Batman Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü olarak sağlık hizmetlerinin niteliğini artırmaya yönelik bu saha çalışmalarımızla, kamu-özel sektör iş birliğini güçlendirerek hem kurumlar arası koordinasyonu hem de vatandaş odaklı hizmet yaklaşımını ileriye taşımayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SEDAT ÖZSÜMER FUTBOL TURNUVASI'NDA ŞAMPİYON OLDU
- 0219 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 03FISTIK ÜRETİCİLERİNE HASTALIK UYARISI
- 04MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU “GENÇLERİMİZİN BAŞARISI BATMAN’IN GURURUDUR”
- 05UYDU KENT PROJESİNDE İLK KAZMA VURULUYOR
- 06BELEDİYEDEN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YAZ BAKIMI
- 07EKMEN: GENÇLERİN HAYAL KURABİLDİĞİ BİR TÜRKİYE İNŞA ETMEK ZORUNDAYIZ
- 08“GENÇLER ÜRETTİKÇE TÜRKİYE GÜÇLENECEK”
- 09BATMANLI GENÇLERDEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI!
- 10BELEDİYE YEŞİL ALAN YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
- 11TİMOKLULAR’DAN TOPLU BAĞIŞI
- 12ASLAN, “EVLERİMİZİ DİL OKULUNA DÖNÜŞTÜRMELİYİZ”
- 13KURBANLIK PAZARLARINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI
- 14“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 15“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”




Henüz Yorum yok