Ramanlı, kızıyla beraber oyunu kullandı
Ramanlı, kızıyla beraber oyunu kullandı
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun olduğu Batman Anadolu Lisesinde ailesiyle birlikte oyunu kullandı.
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, Batman Anadolu Lisesi 1035 nolu sandıkta annesi, babası ve eşi ile birlikte 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Güzel bir seçim kampanyası yürüttüklerini ve herkese ulaşmaya çalıştıklarını belirten Ramanlı, “Güzel bir seçim kampanyası yürüttük. Herkese ulaşmaya çalıştık. Batmanımızda yaşayan geçmişten bugüne Batman’ın derdini çeken, havasını soluyan, ekmeğini yiyen, suyunu içen insanlarımızla bir araya geldik. Ne yapmak istediğimizi? Nasıl yapmak istediğimizi? Hem yüz yüze hem toplu etkinliklerle hem sosyal medya üzerinden hem de tüm medya araçlarını kullanarak ifade etmeye çalıştık. Sanırım istediğimi yaptık. Dün gece yarısından sonra ekibimizle oturduğumuzda eksik bir şey bıraktık mı diye sordum? Elhamdulillah bırakmadık. Çok istediğimiz gibi bir seçim kampanyası yürüttük.
Tabiri caizse ilk gün söylediğim gibi güle oynaya bir seçim kampanyası yürüttük. İnşallah milletimizde bu çalışmalarımızı takdir edecektir. Halkımız kendi geleceği için önümüzdeki 5 yıl için kendisine hizmet edebilecek gayretle, samimiyetle adaletle, kardeşlik ve muhabbetle çalışacak kadroları işbaşına getirir. Sadece belediye başkanlığı seçimi değil bu çünkü biliyorsunuz. Hem belediye meclis üyeliği hem il genel meclis üyeliği ve tabi ki de muhtarlık seçimi. Rabbim hayırlara vesile kılsın. Hayırlı uğurlu olsun inşallah akşam güzel neticelerle güzel sonuçlarla milletimizle buluşmayı Rabbim bize nasip etsin” İfadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SEDAT ÖZSÜMER FUTBOL TURNUVASI'NDA ŞAMPİYON OLDU
- 0219 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 03FISTIK ÜRETİCİLERİNE HASTALIK UYARISI
- 04MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU “GENÇLERİMİZİN BAŞARISI BATMAN’IN GURURUDUR”
- 05UYDU KENT PROJESİNDE İLK KAZMA VURULUYOR
- 06BELEDİYEDEN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YAZ BAKIMI
- 07EKMEN: GENÇLERİN HAYAL KURABİLDİĞİ BİR TÜRKİYE İNŞA ETMEK ZORUNDAYIZ
- 08“GENÇLER ÜRETTİKÇE TÜRKİYE GÜÇLENECEK”
- 09BATMANLI GENÇLERDEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI!
- 10BELEDİYE YEŞİL ALAN YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
- 11TİMOKLULAR’DAN TOPLU BAĞIŞI
- 12ASLAN, “EVLERİMİZİ DİL OKULUNA DÖNÜŞTÜRMELİYİZ”
- 13KURBANLIK PAZARLARINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI
- 14“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 15“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”




Henüz Yorum yok