SONBAHAR TEMİZLİĞİNDE ANLAMLI FİNAL
SONBAHAR TEMİZLİĞİNDE ANLAMLI FİNAL
Batman Belediyesi arafından düzenlenen Sonbahar Temizlik Kampanyası, kentte çevre bilincinin geliştirilmesi amacıyla Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık'ın katılımıyla Belediye önünden Esentepe’ye kadarki ana cadde temizlendi.
Etkinliğe Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık’ın yanı sıra Belediye Eşbaşkan Yardımcıları Çiğdem Demir Sevim, Saadet Özlem Tüzün, Mehmet Beğde ve Batman Barosu Başkanı Abdülhamit Çakan, Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Sözcüsü Hasan Argunağa, belediye birim müdürleri ve birçok yurttaş gönüllü olarak katıldı. Ana cadde temizliğine başlamadan önce konuşan Eşbaşkan Gülistan Sönük, Batman’daki sivil toplum kuruluşları (STK), Çevre Gönülleri Derneği, Batman Barosu ve birçok STK temsilcisinin desteğiyle kentin en işlek ve en geniş caddelerinden biri olan Diyarbakır Caddesi’nde kampanyanın finalini gerçekleştirmeyi amaçladıklarını ve bu etkinlikle birlikte çevre temizliği konusunda güçlü bir farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.
“AMAÇ ÇEVRE BİLİNCİNİ TOPLUMA YAYMAK”
Kampanyaya destek veren tüm yurttaşlar, STK’lara, siyasi parti temsilcilerine ve belediye yönetimine teşekkür eden Eşbaşkan Gülistan Sönük, çevre temizliğinin yalnızca belediyenin değil, toplumun her bireyinin sorumluluğunda olduğunu vurguladı. "Elbette biz belediye olarak kentimizi temiz tutacağız," diyen Sönük, esas amacın ise şehirde kalıcı bir temizlik kültürü oluşturarak, çevre bilincini topluma yaymak olduğunu ifade etti. Kampanyanın final etkinliği sırasında yapılan temizlik çalışmalarının, kentin çevre bilinci için önemli bir milat olduğunu dile getiren Sönük, yurttaşları her defasında çöplerini yere atmadan önce bu anları hatırlayacağına inandıklarını söyledi. Sağlıklı bir yaşamın temiz çevrelerden geçtiğini vurgulayan Eşbaşkan, tüm Batman halkını bu sorumluluğa ortak olmaya davet etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SEDAT ÖZSÜMER FUTBOL TURNUVASI'NDA ŞAMPİYON OLDU
- 0219 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 03FISTIK ÜRETİCİLERİNE HASTALIK UYARISI
- 04MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU “GENÇLERİMİZİN BAŞARISI BATMAN’IN GURURUDUR”
- 05UYDU KENT PROJESİNDE İLK KAZMA VURULUYOR
- 06BELEDİYEDEN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YAZ BAKIMI
- 07EKMEN: GENÇLERİN HAYAL KURABİLDİĞİ BİR TÜRKİYE İNŞA ETMEK ZORUNDAYIZ
- 08“GENÇLER ÜRETTİKÇE TÜRKİYE GÜÇLENECEK”
- 09BATMANLI GENÇLERDEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI!
- 10BELEDİYE YEŞİL ALAN YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
- 11TİMOKLULAR’DAN TOPLU BAĞIŞI
- 12ASLAN, “EVLERİMİZİ DİL OKULUNA DÖNÜŞTÜRMELİYİZ”
- 13KURBANLIK PAZARLARINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI
- 14“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 15“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”




Henüz Yorum yok