NASIROĞLU “ATTIĞIMIZ TOHUM, PETROLSPOR’U DEV BİR ORMANA DÖNÜŞTÜRECEK”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in başkanlığında, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Havalimanı bölgesinde yapılacak Batman Petrolspor ve amatör spor kulüplerine yönelik altyapı tesisleri görüşüldü.
Vali Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu kurulacak alanı yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Canalp ve Milletvekili Nasıroğlu ardından Batman Havalimanı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya katıldı.
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Petrolspor’un geleceğine dair önemli mesajlar verdi.
Milletvekili Nasıroğlu, toplantıda sadece başarıları sahiplenmenin yeterli olmadığını, kalıcı ve güçlü bir yapının oluşturulmasının önemine dikkat çekerek “Başarı, sınır tanımaz. Hep daha iyisini hedeflemeliyiz. Petrospor sadece bir futbol kulübü değil, Batman’ın ortak değeridir. Kulübün uzun yıllar ayakta kalabilmesi için tesisleşme, profesyonel yönetim ve güçlü bir altyapı şarttır” dedi.
Vali Canalp, toplantıda yaptığı konuşmada Petrolspor’un sadece 1. Lig’i değil, uzun vadede Süper Lig ve uluslararası başarıları hedeflediğini vurguladı. Başarının kalıcı olabilmesi için güçlü altyapı, finansal sürdürülebilirlik, amatör liglerle entegrasyon ve modern tesislerin şart olduğunun altını çizdi.
Bu kapsamda 200 dönümlük alanda Petrolspor için, 80 dönümlük alanda ise amatör spor kulüplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak spor kompleksleri kurulacağı açıklandı.
Toplantıda, Batman’ın genç ve dinamik nüfusuna işaret eden Nasıroğlu, altyapı çalışmalarıyla yetiştirilecek oyuncuların hem Türkiye’ye hem de dünya futboluna kazandırılacağını vurguladı.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 02MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 03İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 04İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 05MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 06BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 07BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 08KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI
- 09MİNİKLER İÇİN 3 YENİ KURS
- 10KENT GENELİNDE YAĞIŞ SONRASI PIRIL PIRIL TEMİZLİK
- 11YAĞIŞ YOLU ÇÖKERTTİ
- 12700 GRAM DOĞAN BEBEK 4 AY SONRA SAĞLIĞINA KAVUŞTU
- 13ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN DUALAR EDİLDİ
- 14TUNÇ’TAN SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ
- 15BATMAN VE TATVAN ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU




Henüz Yorum yok