VALİ CANALP’A VERGİ HAFTASI ZİYARETİ
Bu yıl 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında ‘Vergi Güvendir’ sloganıyla kutlanacak ‘36. Vergi Haftası’ münasebetiyle Defterdar Muhittin Çelebi Şenses ve beraberindeki heyet Valimiz Ekrem Canalp’i makamında ziyaret etti.
ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BİLGİLENDİRMELER YAPILACAK
Ziyarette; hafta kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında Vali Canalp’a bilgi veren Defterdar Şenses; çocuklar ve gençlerde vergi bilincinin oluşturulması, bunun toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması ve kayıt dışı ekonomiyle mücadele bilincinin oluşturulması amacıyla çeşitli tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri düzenleneceğini belirtti.
Üniversitelerde panel ve konferans gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştirilerek GİB hakkında kurumsal bilgilendirme yapılacağını ifade eden Defterdar Şenses, İlk ve ortaokul ile lise öğrencileri için hazırlanan eğitim videoları, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Bilişim Ağı’nda yer alacak. Milli Eğitim Bakanlığının sosyal medya hesaplarından da haftaya yönelik paylaşımların yapılacağını belirtti.

BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI YAPILACAK
Yeni işe başlayan mükellefler için ‘hak ve ödevler’, ‘iletişim kanalları’ ve ‘e-uygulamalar’ konularında bilgilendirme toplantıları yapılacağını belirten Defterdar Şenses, Türkiye genelinde beyan, ödeme ve diğer vergisel yükümlülüklerini zamanında yerine getiren gönüllü uyum seviyesi yüksek mükellefler, işyerlerinde ziyaret edilerek sunulan hizmetlere yönelik görüş ve önerileri alınacağını vurguladı.
Defterdar Şenses ve beraberindeki heyetin Vergi Haftasını kutlayan Vali Canalp; vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele konusunda hafta kapsamında düzenlenecek etkinliklerin önemli olduğunun altını çizdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 02TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 03BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 04BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 05SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI
- 06VEKİL RAMANLI “EĞİTİM SİSTEMİ KALIPLARDAN ARINDIRILMALIDIR”
- 07PARKLARA 694 OYUN GRUBU KAZANDIRILDI
- 08NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 09MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 10İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 11İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 12MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 13BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 14BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 15KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI




Henüz Yorum yok