
VALİ ŞAHİN “ŞEHİTLERİMİZE LAYIK İŞLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”
VALİ ŞAHİN “ŞEHİTLERİMİZE LAYIK İŞLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman Valiliği tarafında Şehit Yakınları ve Gaziler onuruna verilen iftar programında şehit yakınlarını ve gazileri ağırladı.
.jpg)
İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Vali Hulusi Şahin ve Eşi Ebru Şahin, iftar programına katılan şehit yakınlarıyla ve gazilerle bir süre sohbet edip sorun ve taleplerini dinlediler.
Yemekten sonra Şehit Yakınları ve Gazilere hitap eden Vali Şahin “Valilik olarak ilk iftarımızı şehit yakınlarımıza, gazilerimize ve ailelerine vermek istedik. Çünkü biz sizlerle bir aileyiz. Ailemizin en hakiki fertleriyle ilk iftarımızda bir arada olmak istedik. Şehitlerimize layık işler yapmaya çalışıyoruz. Böylece ay yıldızlı al bayrağa layık insanlar olarak bu topraklarda yaşamak istiyoruz. Biz Batman’da biliyoruz ki, siz kıymetli şehit aileleri, gazilerimiz ve aileleri var oldukça, ay yıldızlı al bayrak hiçbir zaman mahzun olmayacak. Sizlerin varlığı; bayrağımızın, devletimizin ve varlığımızın en büyük temelidir. Ailenizin bir ferdi olarak her zaman sizin yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Bu akşam sizlerle birlikte iftar açan tüm bürokratlarımız, kamu kurum yöneticilerimizin hepsinin ailenizin birer ferdi olduğunu unutmayınız. Şehitlerimizin emaneti olan sizlere hizmet etmek hepimizin görevidir” şeklinde konuştu.
Konuşmasının sonunda Vali Şahin, katılımlarından dolayı başta şehit yakını ve gaziler olmak üzere herkese teşekkür etti.
İftar programına, Vali Hulusi Şahin ve Eşi Ebru Şahin, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Yıldırım, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, kamu kurum yöneticileri, şehit ve gazi dernekleri yöneticileri ile çok sayıda şehit yakını ve gazi katıldı.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01
- 02VALİ CANALP’TAN KAÇAK YAPILAŞMAYA KARŞI SERT UYARI
- 03BAKAN MEMİŞOĞLU’NA SAĞLIK YATIRIMI ZİYARETİ
- 04SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI ARIKAN BATMAN’A GELİYOR
- 05YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 0651 BİN AİLEYE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 07KEMAL TAPAN HAYATA VEDA ETTİ
- 08“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 09Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 10DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 11Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 12“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 13ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 14ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 153 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
Henüz Yorum yok