“MEMLEKETİN BARIŞA İHTİYACI VAR”
NASIROĞLU “MEMLEKETİN BARIŞA İHTİYACI VAR”
Gercüş AK Parti’nin 8. Olağan İlçe Kongresinde konuşan milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “Sokakta lastik yakan çocuklara değil sporda ve başarıda birbiriyle yarışan nesile ihtiyacımız var” dedi.

Batman’ın Gercüş ilçesinde AK Parti’nin 8. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Gercüş Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen program da saygı duruşunda bulunuldu, istiklal marşı okundu. Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, yaptığı konuşmada, kongrelerin dirilme, tazelenme ve yenilenme süreçleri olduğunu anlattı. Nasıroğlu, konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Geçenlerde Cumhurbaşkanımız Kürt meselesinde barış elini uzattı. Aslında o barış eli çok samimiyetle uzatılan bir eldir ve bu elin sahibi sizlersiniz. Bu eli bizler Batman’ın her yerine taşıyacağız. Biz barışın eli de olacağız. Barışın dili de söylemi de olacağız. Bu konuda sizlerin vereceği destek ve fedakarlık ileride çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için çok kıymetlidir. Bu fedakarlığı yapacak olanlar siz ve bizleriz. Hep beraber bu barış elini ve söylemini yaygınlaştıracağız.”
“MEMLEKETİN BARIŞA İHTİYACI VAR”
Memleketin barışa ihtiyacı olduğunu anlatan Nasıroğlu, şöyle devam etti: “Bu memleketin sokaklarda taş atan çocuklara değil elinde kalem tutan çocuklara ihtiyacı var. Sokakta lastik yakan çocuklara değil sporda ve başarıda birbiriyle yarışan nesile ihtiyacımız var.”
Tek listeyle gidilen seçimde ilçe başkanı İbrahim Torlak oldu. Programa AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, AK Parti Batman İl Koordinatörü Recep Şeker, geçmiş dönem milletvekili Ziver Özdemir ve partililer katıldı.
.jpg)

Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN NEVROZU 22 MART’TA YAPILACAK
- 02HASANKEYF YOLUNA YENİ AĞAÇLAR DİKİLİYOR
- 03MEYVE FİDANI DİKİM SEZONU BAŞLADI
- 04KENT GENELİNDE İLAÇLAMA
- 05HER GÜN 2 BİN 542 KİŞİYE SICAK YEMEK
- 06BİR ÜNİTE KAN, BİRÇOK HAYAT
- 07BATMAN ENGELLİLER ADANA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
- 08CANALP, KOZLUK’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 09KADINLAR TEZHİP SANATINI ÖĞRENİYOR
- 10EKMEN’DEN PAHALI UÇAK BİLETLERİ İÇİN REKABET KURUMU’NA BAŞVURU
- 11BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ
- 12FİLİSTİN FİLM GÜNLERİ BATMAN’DA
- 13BATMAN GARI’NDA EĞİTİM VE TATBİKATI
- 14TÜRKAN “MECLİS KARARLARI, GAZETELERDE YAYIMLANMALI”
- 15TİCARET BORSASI’NDAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK




Henüz Yorum yok