
KADIN MUHTARLARDAN VALİLİĞE ZİYARET
KADIN MUHTARLARDAN VALİLİĞE ZİYARET
Batman Valisi Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp, İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı ve farklı illerden gelen 24 yönetim kurulu üyesini bölgemize gerçekleştirilen ziyaret programı kapsamında misafir etti.

Diyarbakır, Batman, Mardin ve Şanlıurfa illerinin yer aldığı ziyaret programı kapsamında Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Kayseri, Kırklareli, Kütahya, Manisa, Niğde, Ordu, Samsun, Tekirdağ ve Tokat illerinden gelen 24 kadın muhtar ilk olarak, Valimizin eşi aynı zamanda Gönül Elçileri Batman Temsilcisi Dr. Ayten Canalp tarafından, Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltı programında ağırlandı.
Öğretmenevinde düzenlenen programın ardından, Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Serpil Erenoğlu ve beraberinde ülkenin farklı illerinden gelen 24 kadın muhtar, Vali Ekrem Canalp tarafından Valilik makamında kabul edilerek bir süre görüştü. Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu burada yaptığı konuşmada “Türkiye’nin dört bir yanından gelen muhtarlarımızla buradayız, gelemeyen arkadaşlarımızın da selamlarını getirdik, bizlere burada gösterilen ilgiden çok memnun olduk, bu nedenle başta Sayın Valimiz ve eşi olmak üzere bize eşlik eden herkese teşekkür ederim” dedi.
Muhtarlar heyeti Valilik görüşmesinin ardından Batman Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Abdullah Manap ve Dr. Fatma Ayhan tarafından Valilik Toplantı salonunda verilen Kişisel Eğitim programına katıldı.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİNDEN ERKEN TEŞHİS SEFERBERLİĞİ
- 02ÖĞRENCİLER PETROL FIRIN ÜRETİM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
- 03Batman Sivil Toplum Kuruluşlarından Gazze için ortak açıklama
- 04EKMEN, “DEVLET, ÇİFTÇİNİN İŞÇİLİK YÜKÜNÜ PAYLAŞMALI”
- 05KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKINDALIK ÇALIŞMASI
- 06Belediyede fidan dikim mevsimi başladı
- 07“Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı” toplantısı yapıldı
- 08DÜNYA HASTANESİ’NDE SEREBRAL PALSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ
- 091.399 KG SERA GAZI SALINIMI ÖNLENDİ
- 10Batman Müftülüğü'nden engellilere destek
- 11HOLLANDALI SÜRYANİ HEYETİ MOR KURYAKOS’U GEZDİ
- 12“İKTİDAR GAZZE KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİL”
- 13TPAO BATMAN PETROLSPOR ATLETİZM SEÇMELERİNE İLGİ
- 14NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 15BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
Henüz Yorum yok