‘Yüksekokul hayal olmasın’
Kozluk ilçesinde bir grup sivil toplum kuruluşu dört yıldır tamamlanan Kozluk Meslek Yüksek Okulu (MYO)ile ilgili bir araya gelerek yüksekokulun açılması için yetkililere çağrıda bulundu.
Kozluk ilçesinde söz sahibi bir kitle olan Sivil Toplum Kuruluşları ve esnaflar 2015-2016 eğitim-öğretim sezonuna yetiştirilmesi hedeflenen Kozluk Meslek Yüksekokulunun tamamlanmasına rağmen yıllardır eğitim-öğretime açılmamış olmasına tepki gösterdi. Grup sözcüsü Servet Barlık konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm Kozluk halkı mağdur durumdadır. Üçüncü Mezununu veren Kozluk Meslek Yüksekokulunun bina yapımı tamamlanmasına rağmen hala eğitim-öğretimin Batman’da yürütülmesine anlam veremiyoruz. Gençlerimiz yollarda heba oldu. Evinin önünde okumasına rağmen dört yıldır Batman’da okumak zorunda kalan öğrencilerimizin mağduriyetleri giderilmelidir.
‘YÜKSEKOKUL BİRAN ÖNCE AÇILSIN’
Batman Üniversitesi yetkilileri, konuyla ilgili olarak her dönem bu yıl kesin açılacak dedikleri Yüksekokul, atıl duruma düşmeden, verdikleri sözleri yerine getirmelerinin vakti geldi geçiyor. Söz konusu Kozluk Meslek Yüksekokulunun yeni sezonda eğitim-öğretime açılması için, tüm yetkililer ile birebir görüşme yapmak üzere Kozluk Esnafı ve STK’lar olarak görev almaya hazırız. Konu hakkında Milletvekilleri, Valilik ve Batman Üniversitesinden yetkililer ile görüşerek yüksekokulun açılmasını talep edeceğiz” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01TUAY-DER’den cezaevlerindeki kadınlara dikkat çekme eylemi
- 02BATMAN’DA SİLAH KAÇAKÇILIĞINA AĞIR DARBE
- 03MİLLETVEKİLİ RAMANLI KOZLUK’TA HALKLA BULUŞTU
- 04SU TANKERİNDE KAÇAK SİGARA OPERASYONU
- 05“KADIN VARSA GÜÇ VAR”
- 06TÜPRAŞ’TA “NORM KADRO” TEPKİSİ
- 07SASON’DA YAĞIŞ SONRASI YOL TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI
- 08BATMAN’DA FETÖ OPERASYONU: 1 GÖZALTI
- 09YENİ KATI ATIK İSTASYONU HİZMETE GİRDİ
- 10BESO’DAN ASRİAD’A ZİYARET
- 11ÇELİK, “YA BU MESELEYİ ÇÖZERİZ, YA DA BU MESELE BİZİ ÇÖZER”
- 12VALİ CANALP “BATMAN 12 GÜN BOYUNCA LEZZET MERKEZİNE DÖNÜŞTÜ”
- 13PETROL-İŞ’TEN SİLAHLANMAYA KARŞI ACİL TEDBİR ÇAĞRISI
- 14TIKANAN MAZGALLARDA 40 TON ATIK TOPLANDI
- 15TPAO Batman Bölge Müdürlüğü’nden Yeşil Vatan Seferberliğine 500 Fidanlık Katkı




Henüz Yorum yok