GELECEĞİN BİLİM ADAMLARI
Dijital teknolojiler yarışması geleceğin bilim insanlarını bekliyor
Batman Üniversitesinde Necat Nasıroğlu Proje Yarışmaları kapsamında “Dijital Teknolojiler” temalı proje yarışması ile katılımcıların projeleri hayata geçiriliyor.
21-25 Şubat 2022 tarihleri arasında değerlendirilmelerin yapılacağı yarışmada birinci proje 50 bin, ikinci proje 25 bin ve üçüncü olan proje ise 10 bin TL ile ödüllendirilecek. Teknoloji alanında proje fikri bulunan herkesin katılım sağlayabileceği yarışmaya başvurular 14 Ocak-18 Şubat 2022 tarihleri arasında Batman Üniversitesi kurumsal sayfası üzerinden yapılabilecek. 28 Şubat 2022 tarihinde fikir sahiplerine ödülleri verilirken aynı zamanda dereceye giren projeler, 25-28 Mayıs 2022 tarihleri arasında Ankara Bilim Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan 4. Verimlilik ve Teknoloji Fuarında yer alabilecek.
Necat Nasıroğlu Dijital Teknolojiler Proje Yarışması kapsamında Yapay Zekâ ve İleri Makine Öğrenimi, Akıllı Uygulamalar, Nesnelerin İnterneti, Sanal Gerçeklik ve Artırılmış Gerçeklik, Dijital İkizlik, Blokzincir Uygulamaları, Konuşma Tanıma Sistemleri, Dijital Uygulama ve Servis Mimarisi, Dijital Teknoloji Platformları ve Uyarlanabilirlik Güvenlik Mimarisi gibi birçok alanda fikirler sunulabilecek ve bu sayede faydalı projelerin hayata geçirilmesi sağlanacak. Necat Nasıroğlu Proje Yarışmalarının hem Batman hem de Üniversite için önemini anlatan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, teknoloji çağına uyum sağlayarak yeni fikirlerle teknolojik gelişmelere destek olmanın gerekliliğini vurguladı. Rektör Demir, proje yarışmaları ile geleceğin bilim insanlarını desteklemekten mutluluk duyacaklarını söyledi. Proje ile ilgili detaylı bilgiye https://batman.edu.tr/Birimler/yarisma adresinden ulaşılabilir.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA KURBAN BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
- 02BAŞKAN ÇETİN “BİZİM EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ, BU TOPRAKLARA OLAN SEVDAMIZDIR”
- 03HASANKEYF’TE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 04MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, KARDELEN’DE VATANDAŞLARI DİNLEDİ
- 05BİNLERCE AİLEYE ET DAĞITILACAK
- 0614 BİN 600 PAKET ELE GEÇİRİLDİ
- 07SURİYE ŞEKERİ DE LÜKS OLDU
- 08Ekremoğlu “Bayram Birlik ve Dayanışmayı Güçlendirir”
- 09“PETROL, BU KENTIN VAR OLUŞUDUR”
- 10BATSO Başkanı Demir: “Bayramlar Toplumsal Bağları Güçlendirir”
- 11“Ayrışma Değil, Birlik Kazandırır”
- 12Batmanlılar Ankara’da buluşuyor
- 13Tüzün: “Bayramın Gerçek Ruhu, Acıları Da Paylaşabilmektir”
- 14VALİ CANALP, BİRLİK VE DAYANIŞMA EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR
- 15HÜSEYİN ŞANSİ: BAYRAMLAR GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRİR




Henüz Yorum yok