BAKAN URALOĞLU, VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
BAKAN URALOĞLU, VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
Çeşitli açılış ve toplantılara katılmak üzere Batman’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Valilik ve Batman Belediyesi tarafından Necat Nasıroğlu Külliyesi’nde düzenlenen ‘Huzur ve Kardeşlik İftar Programı’na katılarak, vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.
İftar öncesi iftar programına katılan vatandaşlarla bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti.
AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun açılış konuşmalarının ardından bir selamlama konuşması yapan Vali Ekrem Canalp “Ramazan ayı içerisinde hem bu külliye de hem de mahallelerimizdeki taziye evlerinde iftar programlarımıza bugüne kadar 150 bin vatandaşımıza İftar verdik. Aynı şekilde 40 bin vatandaşımıza da ikramda bulunduk. Ramazan’ı doya doya yaşayabilmenin memnuniyetini gururunu ve onurunu yaşıyoruz.
Sayın Bakanımız geçen yıl kendisi Batmanımızı ziyaret etmişti, ziyaretleri çerçevesinde bizlere Batman’da ulaşımla ilgili söylediklerini hepsinin sonuçlandığını sizlerle paylaşmak isterim” dedi.
Daha sonra vatandaşlara hitap eden Bakan Uraloğlu, Külliyenin her gün yaklaşık 7 bin kişiye ev sahipliğini yaptığını ifade ederek, kentteki vatandaşların gelip burada iftar yaptığını belirtti.
Konuşmasında, Batman-Hasankeyf Yolunun eksik kalan 9,6 kilometrelik bölümünü hizmete açtıklarını belirten Bakan Uraloğlu, bundan böyle Hasankeyf’e bölünmüş yollarla gitmenin mümkün olacağını belirterek “Hem Hasankeyf’in hem de Batman’ımızın turizmi bu anlamda gelişecek. Gabar’dan çıkan petrol yine o yol üzerinden Batman’ımızda Kurulu olan rafineriye kadar gelecek. Zaten Türkiye’nin en zengin petrol yatakları Raman’daydı. Burada petrol endüstrisinin de çok gelişmiş bir alt yapısı var” dedi.
İlimizde açılış ve ziyaretlerin ardından iftarını Batmanlılarla birlikte açan Bakan Uraloğlu, akşam saatlerinden Batman’dan ayrıldı.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok