MİSİAD Çocukların Gönlüne Dokundu
MİSİAD Çocukların Gönlüne Dokundu
MİSİAD Batman Şube Başkanlığı, Karatay Ortaokulu başta olmak üzere, birçok merkez ve köy okulunda ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrencinin yüzünü güldürdü.
MİSİAD Şube Başkanı Namek Sırlan’ın girişimleriyle, Genel Başkan Feridun Öncel’in talimatlarıyla, Marmara Bölge Koordinatörü Kadir Yücelbaş ve İstanbul MİSİAD İl Başkanı Levent Gezen’in desteğiyle Batman’da ihtiyaç sahibi 500 çocuğa mont ve bot yardımında bulunuldu. Karatay Ortaokulunun tadilat ve diğer ihtiyaçları içinde Ekremoğulları Şirketinin sahibi iş adamı Esat Özgül’de nakdi yardımda bulundu.
‘DESTEĞİMİZ SÜRECEK’
MİSİAD olarak kültürel, sanatsal, sportif, mesleki, eğitsel ve yardımlaşma alanlarında üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini belirten Batman Şube Başkanı Namet Sırlan, yeni projelerinin de yolda olduğunu söyledi. Başkan Sırlan; “Biz çocuklarımızın yüzünü bir defa olsun güldürebildiysek ne mutlu bizlere. Zaman zaman bu tür projelerle desteklerimiz sürecektir.” diye konuştu. Karatay Okul Müdürü Abdülhamit Karabulut ise, mont ve bot yardımı için MİSİAD ailesine ve okulun ihtiyaçları için nakdi yardımda bulunan iş adamı Esat Özgül’e teşekkür etti. İş Adamı Esat Özgül ise, eğitim merkezlerini önemsediklerini ve herkesin bu konuda duyarlı ve hassas olması gerektiğini ifade etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 02RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 03ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 041 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 05"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 06ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 07Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 08Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 09Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 10DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 11HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 12BATMAN’DA GASTRO-KÜLTÜR DERNEĞİ KURULDU
- 13Batman Olay Gazetesi 10. Yayın Yılına Girdi
- 14HASTANE VE DOKTOR ATAMALARI MASAYA YATIRILDI
- 15BAŞKAN ÇETİN’DEN BAHÇELİ’YE ZİYARET




Henüz Yorum yok