İLUH BULVARI AÇILIŞA HAZIR
Batman Belediyesi ile TPAO Genel Müdürlüğü arasında, toplum yararı gözetilerek imzalanan protokol gereği, TPAO Bölge Müdürlüğü ihata duvarını İluh Deresi’nden 20 metre geri çekmeyi kabul etmişti.
Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İrmi Mahallesi’ndeki TPAO giriş kapısında başlatılan yeni duvarın ardından bulvarın altyapı, üstyapı, aydınlatma, peyzaj ve yol çalışmalarında sona gelindi. Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, sabah saatlerinde başlattığı yol çizgi çalışmalarını tamamladı.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğünce 2.500 metre uzunluğundaki bulvar çalışmaları 20 Kasım 2024 tarihinden bu yana devam ediyordu.
Yeni bulvar, İrmi Mahallesi’nde yapımı devam eden Bölge Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Hastanelerinin yanı sıra Batman Şehir stadı ile Hasankeyf ve Diyarbakır güney çevre yoluna alternatif yol olarak gösteriliyor. Yapılan yolun faaliyete geçmesi halinde daha önce şehir merkezinden uzak kalan mahallelerin canlanması bekleniyor.
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in girişimleri sonucu Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje ile çevrede Habip Başkan Parkının sağı ve solunda yapımı süren iki ayrı park, yürüyüş yolları, köprüler, İluh Deresi içerisinde akan su ile minik şelaleler, bölgenin güvenliğini artırmak için çevre düzenlemeleri için vatandaşlara daha kullanışlı alanlar kazandırıyor.



Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA GASTRO-KÜLTÜR DERNEĞİ KURULDU
- 02Batman Olay Gazetesi 10. Yayın Yılına Girdi
- 03HASTANE VE DOKTOR ATAMALARI MASAYA YATIRILDI
- 04BAŞKAN ÇETİN’DEN BAHÇELİ’YE ZİYARET
- 05ASFALT ÖNCESİ ÇALIŞMALARA BAŞLANDI
- 06BATMAN SONSÖZ GAZETESİ 13. YAYIN YILINA GİRDİ
- 0742 PARSEL İÇİN TAHSİS SÜRECİ BAŞLADI
- 0840 BİN KOŞAN TAVUK DAĞITILDI
- 09“BARAJ, GÖLET VE KANALLARA GİRMEK ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR”
- 10ARANAN 15 HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 11KAÇAKÇILIK OPERASYONUNDA 20 ŞÜPHELİYE İŞLEM
- 12PETROLSPOR, TEKNİK DİREKTÖR KOÇAK İLE ANLAŞTI
- 13BESOB’DA GÖREV DEĞİŞİMİ : YENİ BAŞKAN MEHMET TEKİN
- 14SAADET PARTİSİ'NDE MAYIS AYI DİVAN TOPLANTISI YAPILDI
- 15TARIM KREDİ MARKETİ TPAO YERLEŞKESİNDE HİZMETE AÇILDI




Henüz Yorum yok