MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
Batman Belediyesi, kent genelinde yürütülen çalışmaları değerlendirmek ve planlanan projeler hakkında bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan Sivil Toplum Merkezi (STM) binası toplantı salonunda gerçekleştirilen programa; Batman Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Ekrem Güngör, Vali Yardımcısı Gökhan Dolaş, il müdürleri ve belediye birim müdürleri katıldı.
Toplantıya ayrıca Güneykent, Hürriyet, İrmi, Karşıyaka, Pazaryeri ve Tilmerc Mahalleleri muhtarları ile Batman Belediyesi Muhtarlıklar Müdürü iştirak etti.
Programda; tamamlanan, yapımı devam eden ve planlanan projeler ele alınarak, altyapı, üstyapı, park, ulaşım, sağlık, muhtarlık binası, taziye evi ve imar çalışmaları hakkında kapsamlı bilgilendirme yapıldı.
Mahalle muhtarları, belediyenin kent genelinde yürüttüğü çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür toplantıların vatandaşların talep ve ihtiyaçlarının doğrudan iletilmesi açısından önemli bir fırsat sunduğunu ifade etti. Vali yardımcıları ise muhtarlar tarafından iletilen tüm taleplerin ilgili birimlerce not alındığını ve hazırlanan çalışma programı doğrultusunda çözüme kavuşturulacağını vurguladı.
Toplantıda konuşan Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Ekrem Güngör, Muhtarlıklar Müdürlüğü ile muhtarlıklar arasında Online Acil Dijital Koordinasyon Sisteminin kurulduğunu belirterek, icracı müdürlüklerin gelen talepleri anlık olarak görebildiğini ve aciliyet durumuna göre çalışma programı oluşturulduğunu söyledi.
Mahallelerde öncelikli olarak altyapı ve üstyapı çalışmalarına ağırlık verileceğini ifade eden Güngör, tüm mahallelere eşit ve adil hizmet götürülmesi konusunda hassasiyetle çalışıldığını kaydetti.
Toplantı, muhtarların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KUDRET CAMİİ’NDE GÖNÜL SOFRASI KURULDU
- 02RAMAZAN’DA UÇACAKLARA HAVALİMANI HATIRLATMASI
- 03Petrol-İş’ten Viking’te Sendikalaşma tepkisi : “Baskılar bizi yıldıramaz”
- 04ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ONURUNA İFTAR VERİLDİ
- 05NÛBİHAR DERNEĞİ ANADİL GÜNÜ’NÜ KUTLADI
- 061,5 AYDA 2 MİLYONU AŞKIN YOLCU TAŞINDI
- 07“BUGÜN İHTİYACIMIZ OLAN AYRIŞMA DEĞİL DAYANIŞMADIR”
- 08RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 3 KİŞİ TUTUKLANDI
- 09AK PARTİ'DE “İFTARA 5 KALA” DAYANIŞMASI
- 10YILMAZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ
- 11Zehir taciri Batman'a girmeden yakalandı
- 12ÇİFTÇİ: YEREL ESNAFTAN ALIŞVERİŞ YAPIN
- 13“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanıdır”
- 14Ramazan ayında kırmızı ete zam gelir mi?
- 15TOPRAKLA BULUŞAN YÜZLERCE FİDAN…




Henüz Yorum yok