BÜ’de Çanakkale programı
BÜ’de Çanakkale programı
Batman Üniversitesi, 18 Mart Şehitler Günü’nü Çanakkale Kardeşliği Programı kapsamında düzenlenen “Çanakkale Savaşları Fotoğraf Sergisi”, “Çanakkale Destanı Paneli” ve 100 öğrenciyi de Çanakkale Şehitliği’ni ziyarete uğurlayarak andı.
Batman Üniversitesi, 18 Mart Şehitler Günü’nü Çanakkale Kardeşliği Programı kapsamında düzenlenen “Çanakkale Savaşları Fotoğraf Sergisi”, “Çanakkale Destanı Paneli” ve 100 öğrenciyi de Çanakkale Şehitliği’ni ziyarete uğurlayarak andı.
Merkez kampüste gerçekleştirilen programa Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Vali Yardımcısı Mekan Çeviren, Prof. Dr. Salim Cöhce ve Prof. Dr. İbrahim Tellioğlu, STK temsilcileri, Üniversitemiz personeli, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. Batman Valiliği, Batman Üniversitesi, Türkiye Gençlik Konseyi ve Batman Belediyesi’nin desteği ile Batman Üniversitesi’nden 100 öğrenci 18 Mart Şehitler Günü’nü Çanakkale’de anmak üzere Rektör Durmuş, Belediye Başkan Vekili Aksoy, Vali Yardımcısı Çeviren, Üniversite personeli ve öğrencileri tarafından uğurlandı. Uğurlama töreninde konuşan Rektör Durmuş; Belediyemizin katkılarıyla bugün 100 öğrencimizi Çanakkale’ye uğurladıklarını, bu bağlamda Belediye Başkan Vekilimize katkılarından dolayı teşekkür ettiğini açıkladı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 02VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 03TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 04BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 05BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 06SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI
- 07VEKİL RAMANLI “EĞİTİM SİSTEMİ KALIPLARDAN ARINDIRILMALIDIR”
- 08PARKLARA 694 OYUN GRUBU KAZANDIRILDI
- 09NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 10MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 11İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 12İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 13MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 14BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 15BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi




Henüz Yorum yok