
Eczane Teknikerlerine ‘İkramiye Verilsin’ Talebi
Durmaz ve beraberindeki heyeti, dernek başkanı Abdullah Ekin ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Durmaz, bir bütün olarak eczane çalışanlarının önemli bir hizmet icra ettiklerini ve hizmetlerinin karşılığını tam manasıyla almaları gerektiğini ifade etti.
“Pandemiyle mücadelede en ön safta yer aldılar”
Sağlık çalışanlarının pandeminin başladığı günden bugüne büyük bir fedakârlık örneği gösterdiğini vurgulayan Durmaz, “Covid-19 pandemi sürecinde sağlıkçılar büyük fedakarlıklar sergiledi. Eczane hizmetlerinde çalışanlar da aynı şekilde bu süreçte fedakarlıklar yaparak pandemiyle mücadelede en ön safta yer aldılar. Ancak, eczane teknikerleri bu süreçte devletin sunmuş olduğu imkanlardan faydalanamadılar.” ifadelerini kullandı.
“Eczane teknikerlerine de ikramiye verilmelidir”
Eczane hizmetlerinde çalışan teknikerlerin birinci derece sağlık çalışanları olduğunu belirten Durmaz, şunları söyledi:
“Özel sektörde çalışıyorlar ancak birinci derecede sağlık çalışanları statüsünde oldukları için kendilerine de devlet tarafından ikramiye verilebilirdi. Bir düzenleme yapılıp eczane teknikerlerine de ikramiye verilmelidir. Çünkü eczane teknikerleri, birinci basamak sağlık çalışanları statüsündedir. Umarım, bu çağrımız yetkilileri harekete geçirir ve eczane hizmetlerinde çalışanların beklentileri karşılanmış olur.”
HÜDA PAR heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren BET DER Başkanı Ekin, Durmaz ve heyetine teşekkür etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 012025 FESTİVAL TAKVİMİ
- 02Ahmet Dinç Vakfı burs başvuruları başladı
- 03TAKSİ GASPÇILARI YAKALANDI
- 04FESTİVAL ROJİN KONSERİ İLE BAŞLIYOR
- 05 FESTİVALLER ŞEHRİ BATMAN
- 06GELECEĞİN ŞAİRLERİ BATMAN’DA YÜKSELDİ
- 07ŞAAB VADİSİ’NDE TARİH VE DOĞA BULUŞUYOR
- 08PWK 2. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
- 09BAŞKAN ŞANSİ’DEN İSTİHDAM MÜJDESİ
- 10HASANKEYF DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
- 11ÇARIKLI KÖYÜNE 100 TONLUK İÇME SUYU DEPOSU
- 12DEM Parti’den basın açıklaması
- 13İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 14ASKF’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 15ÇEVRE YOLLARINDA KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
Henüz Yorum yok