''BATMAN'DA YENİ BİR DEVİR BAŞLIYOR''
''BATMAN'DA YENİ BİR DEVİR BAŞLIYOR''
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, “gayret ve çabalarımızla, halkımızın bize olan ümitlerini gördük ve oy sayımızı artırdık” “Bugünden sonra artık yepyeni bir devrin başladığını müjdeleyebilirim” dedi.
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçim sonrası Batman Adliyesinde seçim değerlendirmesinde bulundu. Adliyede yapılan oy sayımları ve çalışmaları yakından takip eden Ramanlı, “Biz seçimden seçime vatandaşımızın arasında olan bir parti asla olmayacağız. 14 Mayıs sonrasında aslında bunu ispat ettik. Ama demek ki daha fazla emek göstermemiz gerekiyor. 2018 yılında HÜDA PAR Batman Merkezde yüzde 5 civarında bir oy almıştı. Bugün elde ettiğimiz sonuçlara göre ise sandıkların yüzde 65’i açılmış durumda. Bu oyu üçe katlamışız. Yani oranımız yüzde 15’leri aşmış” dedi.
''BATMAN'DA İKİNCİ PARTİYİZ''
Açıklamasının devamında Ramanlı, “Şu anda seçim bu şekilde biterse biz Batman’da ikinci parti konumuna gelmiş bulunuyoruz. Ve bu öyle kolay kazanılabilecek bir başarı değil. Bugünden sonra artık yepyeni bir devrin başladığını ben müjdeleyebilirim.” ifadelerini kullandı. Batman merkezde geçen seçimlere oranlar yüksek bir oy artışı yaptıklarını belirten Ramanlı, “Rakiplerimiz oy kaybederken, rakiplerimiz seçmen kaybederken, rakiplerimiz mevzi kaybederken bizler yükseliyoruz. Bu aslında bütün Türkiye’de gözle görülebilir bir başarıdır. Ben inanıyorum çok uzak olmayan bir gelecekte insanlarımız HÜDA PAR’ımızı tanıdıkça, bizim söylemlerimizin pratiğe dönüştüğünü de bihakkın gördükçe bize olan teveccühleri artacak. Söylemlerimizle pratiklerimizin gören insanlarımızın bize nasıl da nasılda imkân verdiğini, nasılda ümit bağladığını görebildik” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 02Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 03Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 04Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 05DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 06HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 07BATMAN’DA GASTRO-KÜLTÜR DERNEĞİ KURULDU
- 08Batman Olay Gazetesi 10. Yayın Yılına Girdi
- 09HASTANE VE DOKTOR ATAMALARI MASAYA YATIRILDI
- 10BAŞKAN ÇETİN’DEN BAHÇELİ’YE ZİYARET
- 11ASFALT ÖNCESİ ÇALIŞMALARA BAŞLANDI
- 12BATMAN SONSÖZ GAZETESİ 13. YAYIN YILINA GİRDİ
- 1342 PARSEL İÇİN TAHSİS SÜRECİ BAŞLADI
- 1440 BİN KOŞAN TAVUK DAĞITILDI
- 15“BARAJ, GÖLET VE KANALLARA GİRMEK ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR”




Henüz Yorum yok