AÇIK OTO PAZARI AÇILDI
Batman’da uzun süredir beklenen açık oto pazarı, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Açılışa Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Batman Vali Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, kamu kurum müdürleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
VALİ CANALP “BATMAN’A VE BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN”
Açılış töreninde konuşan Vali Ekrem Canalp “Bu tesis yalnızca Batman’a değil, çevre il ve ilçelere de hizmet verecek. Batman’ı bölgenin merkezi yapma hedefimiz doğrultusunda önemli bir adım daha attık. Açık oto pazarımızın Batman’a ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
5 YILLIK BEKLEYİŞİN ARDINDAN AÇILDI
Batman Auto Store Başkanı Hasan Gönkek projenin hayata geçirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek “Batman Auto Store sitemiz, 2020 yılında 44 bin metrekarelik bir alan üzerine 135 dükkân olarak inşa edildi. Yaklaşık 5 yıldır Batman halkına hizmet veriyoruz. Açık oto pazarı projemizi, pandemi ve ülkemizde yaşanan büyük deprem felaketi nedeniyle ertelemek zorunda kalmıştık. Bugün bu projemizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Doğunun incisi Batman’ımızın ilk kurumsal açık oto pazarında, araç alıcılarını ve satıcılarını güvenli ve temiz bir ortamda bir araya getiriyoruz” dedi.
GİRİŞLER ÜCRETSİZ, BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Açık oto pazarına girişlerin tamamen ücretsiz olduğu belirtilirken, proje ilk günden itibaren halktan büyük ilgi gördü. Site yönetimi ve esnaflar, gösterilen yoğun ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek projenin Batman’a ve vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok