Geleceğin iş adamaları bu eğitimde yetişiyor
Geleceğin iş adamaları bu eğitimde yetişiyor
Genç MÜSİAD Batman Şubesi ve Batman Üniversitesi Inovasyon ve Girişim Topluluğu iş birliğinde; girişimcilik, liderlik, Inovasyon ve iş adamı yetiştirme programı Young Business Academy (YBA) Batman’da başladı.
Genç MÜSİAD Batman Şubesi ve Batman Üniversitesi Inovasyon ve Girişim Topluluğu iş birliğinde; girişimcilik, liderlik, Inovasyon ve iş adamı yetiştirme programı Young Business Academy (YBA) Batman’da başladı. YBA, Batman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda başladı. 2 hafta sürecek olan eğitim programına 300’e yakın öğrenci katılıyor.
Genç MÜSİAD Başkanı Kadir Şeker yaptığı açıklamada “25 yaş altı lisans veya ön lisans programında okuyan, özgüveni yüksek, hedefleri olan, kararlı, girişimci, yeniliklere açık ahlaki disipline önem veren bireylerin iş hayatına atılmadan önce kendilerinde bulunması gereken donanımları sağlamayı hedeflediği Young Business Academy Batman (YBA) projesi başladı. “Young Business Academy Batman” projesi ile iş dünyasına kaliteli lider ve iş adamlarının kazandırılması hedefleniyor. İki hafta sürecek “Young Business Academy Batman” projesi ile üniversitede okuyan vizyon sahibi gençler, Türkiye genelinde tanınmış, alanında uzman akademisyen, CEO, girişimci ve yöneticiler eğitmen olarak yer alacak.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
- 02Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
- 03Batman’da istismar iddiaları sonrası yürüyüş çağrısı
- 04İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
- 05ÇETİN : "SENDİKALAR VE SİVİL TOPLUM EN GÜÇLÜ TAŞIYICI KOLONLARDIR"
- 06Güzellik sektörüne yeni soluk
- 07VALİ YARDIMCISI TANRISEVEN’E ANLAMLI ÖDÜL
- 08PETROLSPOR’DA YENİ DÖNEM : TAKIMIN EMANETİ SELÇUK ŞAHİN’E
- 09“DESTEK VERMEK İÇİN SES GEREKMEZ”
- 10DBP KONGRE SÜRECİNİ DUYURDU
- 112 KİLO KOKAİN, 11 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 12İHD Batman Şubesi’nden “Kayıplar Bulunsun, Failler Yargılansın” Çağrısı
- 13ŞANSİ'DEN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
- 14BATMAN VE TÜRKİYE’NİN GURURU ÖĞRENCİLER MEMLEKETLERİNE DÖNDÜ
- 15MHP'DE TEŞKİLAT TOPLANTISI




Henüz Yorum yok