QUUBA KAFE RESTORAN KALİTESİYLE ÖNE ÇIKIYOR
QUUBA KAFE RESTORAN KALİTESİYLE ÖNE ÇIKIYOR
Batman’ın gelişen semtlerinden Belde Mahallesi’nde 4 yıl önce hizmete giren Quuba Kafe & Restoran, hijyenik ortamı, zengin menüsü ve deneyimli personeliyle şehirde fark yaratıyor. Açık ve kapalı alanlarıyla dört mevsim konfor sunan işletme, yaz aylarında ise serinletici açık bölümüyle misafirlerinden tam not alıyor.
Genç girişimci ve işletme sahibi İrfan Güney, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:“Quuba Kafe & Restoran olarak misafirlerimize nezih ve konforlu bir ortamda hizmet veriyoruz. Tecrübeli personelimizle gece saat 24.00’e kadar açık olan işletmemiz, müşteri memnuniyetini daima ön planda tutuyor. Şu an Batman’ın en modern üç semtinde şubemiz bulunmakta. Kısa süre içinde Tilmerç Mahallesi’nde dördüncü şubemizi de açmayı planlıyoruz. Hedefimiz, kaliteden ödün vermeden hem hizmet vermek hem de kentimizde istihdama katkı sağlamaktır.”
15 yıllık sektör deneyimine sahip olan ve personel yönetiminden sorumlu Serkan Turan ise, işletmenin sunduğu hizmetleri şu sözlerle anlattı:“İş yerimiz yazlık ve kışlık bölümlerden oluşuyor. Özellikle yaz aylarında açık alandaki dev pervaneler sayesinde serin bir ortam sağlıyoruz. Serpme kahvaltı ve paket kahvaltı seçeneklerimizin yanı sıra, dünya kahveleri, el yapımı pasta çeşitleri ve özel spesiyal ekspres pizzamızla oldukça zengin bir menüye sahibiz. Ayrıca özel fırınımızda hazırlanan diyet ekmeklerle de sağlıklı yaşamı tercih eden misafirlerimize hitap ediyoruz.”dedi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok