EKMEN, RAMAZAN BAYRAMI’NI BATMAN’DA GEÇİRDİ
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Batman’da bulunduğu süre içerisinde Batman Valiliği ve DEVA Partisi’nin İl Başkanlığı bayramlaşma programlarına katıldı.
Ayrıca derneklerin ve vakıfların bayramlaşma programlarına da katılan Ekmen, taziye ziyaretlerinde bulundu. Ekmen, “Sofraların bereketlendiği, geleceğe umutla baktığımız bayramlar diliyorum” dedi.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Ramazan Bayramı’nı Batman’da hemşerileri ile geçiriyor.
“ÜLKEMİZDE EN ÇOK BİRLİK OLMAYA İHTİYAÇ DUYUYORUZ”
Ekmen “Bayramı, şehrimizin dört bir yanında yaşayan Batmanlılar ile coşku içinde kutluyoruz. Batman Valiliğinin bayramlaşma programına katılarak hemşerilerimle bir araya geldik. Bu özel günde hemşerilerimle birlikte olmanın, Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaşmanın mutluluğu içerisindeyim. Bayramlar, birlik olmanın ve dayanışmanın pekiştiği günlerdir. Ülkemizde de en çok birlik olmaya ihtiyaç duyuyoruz. Önce şehrimizde, sonra ülkemizde birliği ve beraberliği inşallah yaşayacağız”
“BAYRAMIN ÜLKEMİZE HUZUR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”
Ekmen “Bugün bayram sofrasına zeytin, peynir almakta zorlanan vatandaşlarımız, torununa harçlık veremeyen büyüklerimiz, geleceğinden ümidini kesmiş gençlerimiz var. Bu sorunlar bittiğinde ve ülkemiz müreffeh bir topluma ulaştığında bayram, ancak o zaman bayram olacak. Yine de bugünlerde komşumuzu darda koymayalım, büyüklerimizi yalnız bırakmayalım. Tüm hemşerilerime sağlık, huzur ve mutluluk diliyor; bayramın ülkemize huzur getirmesini temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.
EKMEN’DEN PETROLSPOR’A DESTEK
Petrolspor maçını da izleyecek olan Ekmen “Bayram insanları nasıl bir araya getiriyorsa, spor ve futbol da aynı şekilde birliği, beraber eğlenmeyi ve adil olmayı sağlıyor. Batman Petrolspor ile Karaköprü maçını yakından takip edeceğim. Bir Batmanlı olarak gönlüm Petrolspor’dan yana. Petrolspor’un bize bir bayram yaşatacağına inanıyorum. Taraflara başarılar diliyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BESOB’DA GÖREV DEĞİŞİMİ : YENİ BAŞKAN MEHMET TEKİN
- 02SAADET PARTİSİ'NDE MAYIS AYI DİVAN TOPLANTISI YAPILDI
- 03TARIM KREDİ MARKETİ TPAO YERLEŞKESİNDE HİZMETE AÇILDI
- 04“ALKOL VE UYUŞTURUCU ETKİSİNDE İŞLENEN SUÇLARIN CEZASI AĞIRLAŞTIRILACAK”
- 05ŞANSİ: “BAYRAM BOYUNCA GÖNÜLLERE DOKUNDUK”
- 06235 BİN KİŞİ ÜCRETSİZ TAŞINDI
- 07ÇEKİN'DEN ÇOCUKLARA İLHAM VEREN KİTAP
- 08MALABADİ KÖPRÜSÜ’NDE YAZ ŞENLİĞİ
- 09TIMOK'TA BİRLİK VE KÜLTÜR BULUŞMASI
- 10PETROLKENT'TE ACI BİLANÇO : 2 ÖLÜ
- 11NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ ARAÇ DESTEĞİ
- 12DEM'DEN TEŞEKKÜR
- 13TÜZÜN'DEN SİYASİ PARTİLERE BAYRAM ZİYARETİ
- 14İL BAŞKANI YILMAZ’DAN İLAÇLAMA ÇAĞRISI
- 15BATMAN’DA KURBAN BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI




Henüz Yorum yok