EKMEN, RAMAZAN BAYRAMI’NI BATMAN’DA GEÇİRDİ
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Batman’da bulunduğu süre içerisinde Batman Valiliği ve DEVA Partisi’nin İl Başkanlığı bayramlaşma programlarına katıldı.
Ayrıca derneklerin ve vakıfların bayramlaşma programlarına da katılan Ekmen, taziye ziyaretlerinde bulundu. Ekmen, “Sofraların bereketlendiği, geleceğe umutla baktığımız bayramlar diliyorum” dedi.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Ramazan Bayramı’nı Batman’da hemşerileri ile geçiriyor.
“ÜLKEMİZDE EN ÇOK BİRLİK OLMAYA İHTİYAÇ DUYUYORUZ”
Ekmen “Bayramı, şehrimizin dört bir yanında yaşayan Batmanlılar ile coşku içinde kutluyoruz. Batman Valiliğinin bayramlaşma programına katılarak hemşerilerimle bir araya geldik. Bu özel günde hemşerilerimle birlikte olmanın, Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaşmanın mutluluğu içerisindeyim. Bayramlar, birlik olmanın ve dayanışmanın pekiştiği günlerdir. Ülkemizde de en çok birlik olmaya ihtiyaç duyuyoruz. Önce şehrimizde, sonra ülkemizde birliği ve beraberliği inşallah yaşayacağız”
“BAYRAMIN ÜLKEMİZE HUZUR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”
Ekmen “Bugün bayram sofrasına zeytin, peynir almakta zorlanan vatandaşlarımız, torununa harçlık veremeyen büyüklerimiz, geleceğinden ümidini kesmiş gençlerimiz var. Bu sorunlar bittiğinde ve ülkemiz müreffeh bir topluma ulaştığında bayram, ancak o zaman bayram olacak. Yine de bugünlerde komşumuzu darda koymayalım, büyüklerimizi yalnız bırakmayalım. Tüm hemşerilerime sağlık, huzur ve mutluluk diliyor; bayramın ülkemize huzur getirmesini temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.
EKMEN’DEN PETROLSPOR’A DESTEK
Petrolspor maçını da izleyecek olan Ekmen “Bayram insanları nasıl bir araya getiriyorsa, spor ve futbol da aynı şekilde birliği, beraber eğlenmeyi ve adil olmayı sağlıyor. Batman Petrolspor ile Karaköprü maçını yakından takip edeceğim. Bir Batmanlı olarak gönlüm Petrolspor’dan yana. Petrolspor’un bize bir bayram yaşatacağına inanıyorum. Taraflara başarılar diliyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 02Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 03Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 04Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 05DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 06HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 07BATMAN’DA GASTRO-KÜLTÜR DERNEĞİ KURULDU
- 08Batman Olay Gazetesi 10. Yayın Yılına Girdi
- 09HASTANE VE DOKTOR ATAMALARI MASAYA YATIRILDI
- 10BAŞKAN ÇETİN’DEN BAHÇELİ’YE ZİYARET
- 11ASFALT ÖNCESİ ÇALIŞMALARA BAŞLANDI
- 12BATMAN SONSÖZ GAZETESİ 13. YAYIN YILINA GİRDİ
- 1342 PARSEL İÇİN TAHSİS SÜRECİ BAŞLADI
- 1440 BİN KOŞAN TAVUK DAĞITILDI
- 15“BARAJ, GÖLET VE KANALLARA GİRMEK ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR”




Henüz Yorum yok