TUNCER BAKIRHAN BATMAN'DA
HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Batman’da partililerle bir araya geldi.
14 Mayıs seçimlerinden halkın eleştirilerine dikkate aldıklarını belirten Bakırhan: “Bizim Filistin halkıyla dayanışmamız takiye değil, siyaset amaçlı değil. Biz Filistin halkıyla 1970’lerde 80’lerde orada can vererek, kan vererek onların direnişine katkı sunarak nasıl samimi olduğumuzu çok evvelden kanıtlamıştık” dedi.
BATMAN’DA KONUŞTU

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Batman’da partililer ve STK’lar ile bir araya geldi. Milletvekilleri Zeynep Oduncu, Çiçek Otlu, Celal Fırat ve MYK üyesi Ebru Günay’ın eşlik ettiği Bakırhan, parti binası önünde partililere hitap etti. Ortadoğu’daki gelişmelere dikkat çeken Bakırhan: “Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Ortadoğu savaşların ve çatışmaların yoğun yaşandığı bir süreç yaşıyor. Mazlum Filistin haklı büyük bir saldırı altındadır. Filistin halkıyla dayanışma içindeyiz. Bizim Filistin halkıyla dayanışmamız takiye değil, siyaset amaçlı değil. Biz Filistin halkıyla 1970’lerde 80’lerde orada can vererek, kan vererek onların direnişine katkı sunarak nasıl samimi olduğumuzu çok evvelden kanıtlamıştık. Biz Filistin davasını iç siyaset için kullanan bir hareket değiliz, biz Filistin halkının düşmanlarıyla ticaretini büyüten, geleceğine bakan bir siyasi gelenekten gelmiyoruz” dedi.
“ÖZ ELEŞTİRİ YAPTIK”
Yerel seçimlerde gösterecekleri başkan adaylarını belirleyecek bir sistem geliştirdiklerini ifade eden Bakırhan: “14 Mayıs seçimlerinden sonra bizleri eleştirdiniz, dediniz ki ‘Aday çıkardığımız her yerde adaylarımızı halk belirlesin’ Biz de sizin bu eleştirilerinizi dikkate alarak Batman halkına Amed halkına Serhat halkına kendi adaylarını belirleyecekleri bir yöntem geliştireceğiz. Önümüzdeki dönem Batman halkı kendi adaylarını seçerek belirleyecek. Batman adayı kendilerine layık, bu baskı karşısında durabilecek, direnebilecek, hakkını savunabilecek, yerel yönetimlerde 25 yıllık deneyimimizi yürütebilecek, bu kayyum sistemi karşısında daha halktan yana politikaları hayata geçirecektir. Önümüzdeki dönem bize büyük görevler düşüyor. Ev ev gezeceğiz, sokak sokak dolaşacağız, tutmadığımız tek bir el, çalmadığımız tek bir kapı kalmaması gerekiyor.”

Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN ERSOY RAKAMLARI AÇIKLADI
- 02 KÜTÜPHANELER HİZMETE GİRDİ
- 03SU BORCUNA AF YOK, YASAL SÜREÇ VAR
- 04İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KURUM VE ODA ZİYARETLERİ
- 05BARAT BAŞKANI ÇİFTÇİ "RADYOLAR YALNIZLIĞINIZI PAYLAŞAN DOSTUNUZDUR"
- 06HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ AÇILIYOR
- 07BAKAN ERSOY, BATMAN’A GELİYOR
- 08Batman, ramazan ayını dolu dolu geçirecek
- 09TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 10Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı
- 11
- 12ELMA SOKAĞI 24 SAAT AYDINLATILDI
- 13AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 1411 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 15MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI




Henüz Yorum yok