“Eğitim Rehberim Öğretmenim Projesi” start aldı
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE birimi tarafından hayata geçirilen ve 12’nci sınıf ve 8’inci sınıf öğrencilerinin akademik başarısını artırmaya yönelik başlatılan ‘Eğitim Rehberim Öğretmenim Projesi’nin startı Mevlana Anadolu Lisesi’nde verildi.
Mevlana Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen programa; İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Görevlisi Ebru Şahin, Ar-Ge Birimi görevlileri, projede görev yapacak öğretmenler ve projeden faydalanacak öğrenciler katıldı.
Programdan sonra projede görev alacak öğretmenlerle bir araya gelen Ar-Ge Görevlisi Ebru Şahin, proje kapsamında yürütülecek çalışmaları ele aldı.
Mevlana Anadolu Lisesi ve Âdem İlkkılıç Ortaokulu’nda uygulanacak olan projede, Şahin ve okul öğretmenlerinin gönüllü olarak çalışacakları bildirildi.
Proje kapsamında, ev ziyaretlerinin yapılacağı, öğrencinin okul ve okul dışındaki çalışmalarının takip edileceği ve başarı-başarısızlık analizi yapıldıktan sonra çözüm yollarının geliştirileceği kaydedildi.
Proje ile; hedeflere ulaşabilmek için öğrencilere ihtiyaç duydukları her türlü alanda rehberlik yapılması, okul dışı ortamlarda öğretmenlerin öğrencilerle vakit geçirmesinin sağlanması ve akademik başarının önündeki engellerin ortadan kaldırılmaya çalışılacağı bildirildi. Elde edilecek sonuçlara göre, gönüllü olarak yapılan bu çalışmadan daha çok öğrencinin faydalanmasının sağlanacağı ifade belirtildi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SU BORCUNA AF YOK, YASAL SÜREÇ VAR
- 02İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KURUM VE ODA ZİYARETLERİ
- 03BARAT BAŞKANI ÇİFTÇİ "RADYOLAR YALNIZLIĞINIZI PAYLAŞAN DOSTUNUZDUR"
- 04HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ AÇILIYOR
- 05BAKAN ERSOY, BATMAN’A GELİYOR
- 06Batman, ramazan ayını dolu dolu geçirecek
- 07TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 08Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı
- 09
- 10ELMA SOKAĞI 24 SAAT AYDINLATILDI
- 11AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 1211 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 13MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI
- 14BAŞKAN AKSOY’DAN ANLAMLI HEDİYE
- 15BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!




Henüz Yorum yok