TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, ekim ayında düzenlenecek olan fuar hakkında bilgi verdi.
15-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek tekstil, giyim, ayakkabı, züccaciye ve hediyelik eşya fuarına yoğun bir talep olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi “Geçen yıl ilki düzenlenen tekstil, giyim, ayakkabı, züccaciye, çeyiz ve hediyelik eşya fuarının bu yıl ikincisini gerçekleştirileceğiz.
15-20 Ekim tarihleri arasında 6 gün sürecek olan fuar, Kültür Mahallesi Avukat Zekeriya Aydın Caddesi Valilik önünde yapılacaktır. Geçen yıl hem esnafımız hem vatandaşlarımız hem de bizler çok memnun kaldık. Bu yıl daha yoğun katılım olduğunu standların çoğunun esnaflarımız tarafından alındığını görüyoruz. Bu sebeple daha verimli ve yüksek katılımlı bir fuar olacağını söyleyebiliriz. Bizler, fuarı organize eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak tüm esnaflarımıza çağrıda bulunuyoruz; kayıt yaptırmaları, taleplerini oluşturmaları ve kaç stant istediklerini bildirmeleri için esnaflarımızı odaya bekliyoruz. Geçen sene yer ayıramayan esnafımız üzülmüştü” dedi.
Fuarların şehir ekonomisine önemli katkılar sunduğunu vurgulayan Başkan Çiftçi “Bu tür etkinlikler hem esnafa hem vatandaşa hem de alışverişe canlılık katıyor. Kampanya ve indirimler için de önemli bir fırsat oluşturuyor. İnşallah bu yıl çok daha güzel ve verimli bir fuar olacak” şeklinde konuştu.
Son olarak “Geçen yıl fuara katılan esnafın bu yıl daha fazla stant talebinde bulunduğunu gördük” dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01 KÜTÜPHANELER HİZMETE GİRDİ
- 02SU BORCUNA AF YOK, YASAL SÜREÇ VAR
- 03İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KURUM VE ODA ZİYARETLERİ
- 04BARAT BAŞKANI ÇİFTÇİ "RADYOLAR YALNIZLIĞINIZI PAYLAŞAN DOSTUNUZDUR"
- 05HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ AÇILIYOR
- 06BAKAN ERSOY, BATMAN’A GELİYOR
- 07Batman, ramazan ayını dolu dolu geçirecek
- 08TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 09Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı
- 10
- 11ELMA SOKAĞI 24 SAAT AYDINLATILDI
- 12AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 1311 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 14MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI
- 15BAŞKAN AKSOY’DAN ANLAMLI HEDİYE




Henüz Yorum yok