8 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
Batman Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, kent genelinde can ve mal güvenliğini tehdit eden riskli yapıların dönüşüm sürecini kararlılıkla sürdürüyor.
14-25 Temmuz 2025 tarihleri arasında çeşitli mahallelerde tespiti yapılan ve ‘Riskli Yapı Kararı’ alınan toplam 8 yapının yıkımı başarıyla tamamlandı.
Yıkım işlemleri, yapı sahiplerinin dışarıdan anlaştığı firmalar aracılığıyla, Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Riskli Yapılar Ekibi gözetiminde yürütüldü. Çalışmalar, hafta içi 08.00-18.00, hafta sonu ise 10.00-18.00 saatleri arasında devam etti.
BATMAN BELEDİYESİ RİSKLİ YAPILARIN YIKIMINA DEVAM EDİYOR
Yıkım sürecinde, ruhsat düzenlemeleri, resmi tebligatlar, yıkım izinleri, raporlama ve saha denetimleri başta olmak üzere tüm işlemler belediye ekipleri tarafından mevzuata uygun şekilde yerine getirildi. Ayrıca yıkım sonrası gerçekleştirilen yazışmalar ve belgeler de eksiksiz olarak tamamlandı. Batman Belediyesi’nden yapılan açıklamada, riskli yapıların yerinde ve güvenli dönüşümüne büyük önem verildiği belirtilerek, denetimlerin artırıldığı ve kentsel dönüşüm çalışmalarının tüm mahalleleri kapsayacak şekilde sürdüğü vurgulandı. Yetkililer “Daha güvenli, sağlıklı ve yaşanabilir bir Batman” hedefi doğrultusunda çalışmaların aralıksız devam edeceğinin altını çizdi.

Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAR VE YAĞMUR SONRASI HASAR GÖREN YOLLAR ONARILIYOR
- 02Torbadan zehir çıktı!
- 03“Hasankeyf’i arkeolojik merkezlerden biri haline getirmeyi hedefliyoruz”
- 04KALDIRIMLAR GENEL BAKIMDAN GEÇİYOR
- 05Ramazan Öncesi Marketlere Sıkı Denetim
- 06BAKAN ERSOY RAKAMLARI AÇIKLADI
- 07 KÜTÜPHANELER HİZMETE GİRDİ
- 08SU BORCUNA AF YOK, YASAL SÜREÇ VAR
- 09İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KURUM VE ODA ZİYARETLERİ
- 10BARAT BAŞKANI ÇİFTÇİ RADYOLAR YALNIZLIĞINIZI PAYLAŞAN DOSTUNUZDUR
- 11HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ AÇILIYOR
- 12BAKAN ERSOY, BATMAN’A GELİYOR
- 13Batman, ramazan ayını dolu dolu geçirecek
- 14TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 15Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı




Henüz Yorum yok