
OKULUM TEMİZ, GELECEĞİM GÜVENDE.
Okulum Temiz , Geleceğim güvende.Okullarda hijyen şart
OKULUM TEMİZ, GELECEĞİM GÜVENDE.
Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen “Okulum Temiz” programı kapsamında, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) onaylı belge kurumlara takdim edildi. Bu kapsamda ilçemizde, hükümet konağı Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen programla ilçedeki 13 okula, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN adına ‘Okulum Temiz’ belgeleri verildi.
Programa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer TOPRAK, “Tüm standart kriterlerini yerine getirerek, başvuruda bulunan okullarımız işyeri sağlık ve güvenlik birimi denetçilerimiz tarafından masa ve sahada incelenmekte ve başarılı okullarımıza “okulum temiz” belgesi verilmektedir. Bu kapsamda ilçemizde ki neredeyse tüm okullarımız belgeyi almak için başvuruda bulunmuştur. Bu nedenle duyarlılıklarından dolayı tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum. İlçemizde yapmış olduğumuz rehberlik çalışmalarının geri bildirimini olumlu olarak almak da bizleri ayrıca mutlu ediyor. Gerek okul müdürlerimiz gerekse müdür yardımcılarımız ile yapmış olduğumuz toplantı ve seminerlerin sonucu okulum temiz belgesi almak için başvuruda bulunan okullarımızın oranı yüzde 95’e ulaşmış ve şuana kadar 13 okulumuz belgesini almış durumdadır. Ayrıca diğer tüm okullarımızda da standartların tam olarak karşılanması için denetçilerimizin rehberliğinde çalışmalar sürmektedir” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü adına İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürleri belgeleri takdim ettikten sonra program sona erdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01ESNAF ODASI'NDAN "TEKSTİL FUARI" ÇAĞRISI
- 022.600 TON HAFRİYAT BERTARAF EDİLDİ
- 03Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi İl Divan Toplantısı Yapıldı
- 04Batman Belediyesi’nden hijyen çalışması
- 05Batman’dan Gazze’ye “Sumud Filosu” Desteği
- 06BATSO’DAN MADDE BAĞIMLILIĞINA SAVAŞ İLANI
- 07Yağlık ayçiçeği tarlasında ‘tarla günü etkinliği’ düzenlendi
- 08BATMAN’DA HER YIL 9 BİN KİŞİ EHLİYET BAŞVURUSU YAPIYOR
- 09İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KIBRIS GAZİSİNE ZİYARET
- 10Kayıp yakınları Abdullah Tarım'ın akıbetini sordu
- 11MİLLETVEKİLİ RAMANLI “HALKIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 12BATMAN KÜTÜPHANELERİ 62 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI
- 13GENİŞ KAPSAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ
- 14İSTANBUL’DA BATMANLILAR VAKFI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
- 152 OLAN ŞERİT 3’E ÇIKARILIYOR
Henüz Yorum yok