AK PARTİ’DEN İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
“GÜZEL VE ZORLU BİR SEÇİM BİZİ BEKLİYOR”
Batman'da AK Parti Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşti. Parti binasında gerçekleşen toplantıya AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür ve çok sayıda partili katıldı.
Gür, 2023 tarihinin bir kırılma noktası olacağını söyledi. Ayrıca burada konuşan Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti’nin Batman'a 20 yıldır önemli yatırımlar kazandırdıklarını ve şehrin her bölgesinde yatırımları olduğunu söyledi. AK Parti’nin 20 yılda her alanda Türkiye’yi büyüttüğüne değinen Özdemir, '' Batman'ın her karesine AK Parti aile fertleri olarak, her gittiğimiz noktada anlatacağınız yatırımlarımız var. Yüzümüzün akı yatırımlarımız var. Biz yaptıklarımızla, eserlerimizle övünüyoruz. Yaptıklarımız ortada'' dedi.
SEÇİME KADAR YOĞUN ÇALIŞMA
İl Başkanı A. Akif Gür ise Türkiye’nin tüm dünya tarafından takdir edildiğini ve büyümeye devam ettiği hakkında bilgi verdi. Başkan Gür “ Türkiye’nin geldiği noktaya bakıldığı zaman bugün özellikle Rusya Ukrayna savaşında Türkiye’nin aldığı pozisyonu tüm dünya tarafından takdir edildiğini görüyoruz. Türkiye yoluna devam ediyor. Büyümesine, ekonomisini büyütmesine devam ediyor. Seçimlere kadar çok çalışmamız gerekiyor” dedi. Gür, sözlerini şöyle sürdürdü: "2023 kırılma noktası ve 2023 hedeflerine ulaşabilmemiz için bu kadronun iktidarda olması gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın halen yapacağı çok işler var bizimde yürüyeceğimiz çok yolumuz var. Güzel ve zorlu bir seçim bizi bekliyor, karşımızdaki guruhun ekonomik olsun, demokratik olsun hatta mühendislik olsun herhangi bir proje getirdiğini göremiyoruz. Batman'a ve Türkiye'ye sanki bir şey yapılmamış, dünya siyaseti sanki evrilmemiş artık Türkiye'nin sözü geçmiyormuş gibi algılarla hareket etmeye çalışıyorlar. Allah’ın izni ile başarılı olamayacaklar”
.jpg)
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Beşiri’de 14 Engelliye Akülü Sandalye Desteği
- 02CANSUYU DERNEĞİ’NDEN RAMAZAN ÖNCESİ 400 AİLEYE YARDIM
- 03HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ DUALARLA AÇILDI
- 04NASIROĞLU’NDAN ZİYARET TURU
- 05Gazeteciler Derneği’nde Hatice Türkan dönemi başladı
- 06KAHVECİLER VE KIRAATHANECİLER ODASINDA YENİ DÖNEM
- 07BATMAN'A 301 MİLYON TL'LİK YATIRIM DESTEĞİ
- 08Esnafa ramazan çağrısı
- 09Murat Soner ile “Dizimde Oynar Mısın?” 17 Şubat’ta Batman’da Seyirciyle Buluşuyor!
- 10BOĞAZİÇİ TEKNOPARK’TAN BATMAN’DA İLK DEMO DAY
- 11EKREMOĞLU, ''ESNAFA YÜZ MİLYONLARCA KREDİ VERDİK''
- 12ADALET MÜCADELESİ SÜRÜYOR
- 13RAMAN-DER’DEN ANADİLDE EĞİTİM ÇAĞRISI
- 14KAR VE YAĞMUR SONRASI HASAR GÖREN YOLLAR ONARILIYOR
- 15Torbadan zehir çıktı!




Henüz Yorum yok