‘Eşcinsellik Bir Sapkınlıktır’
‘Eşcinsellik Bir Sapkınlıktır’
Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu Dönem Sözcüsü Maruf Yalçın, Diyanet İşleri Başkanlığının, ‘eşcinselliğin sapkınlık olduğu’ kararına destek verdiklerini belirtti.
Yalçın, “Son zamanlarda küresel şer odaklarından destek aldığı açık olan, zina ve eşcinsellik gibi gayri ahlaki ve gayri insani ahlaksızlıkları yaymaya çalışan, bu sapkınlıkları gündeme getirerek, olağanlaştırmaya ve meşru göstermeye çalışan grup ve/veya derneklerin bu faaliyetlerini aralıksız devam ettirmeye çalıştıkları gözlenmektedir. Bu sapkın yapıların medyadaki uzantıları aracılığıyla aileyi ve toplumu ifsad eden faaliyetlerine ne yazık ki Müslümanların kutsal ayı Ramazan-ı Şerifte de devam ettikleri, Müslümanlar nezdinde hayâsıyla meşhur olan Hz. Osman (ra)'ın ismiyle, Netflix'te bu sapkınlığı konu alan bir dizinin yayınlamaya başlandığı bilinmektedir. Bu ve benzeri sapkınlıkları yayınlayanları şiddetle kınıyor, bu dizinin yayından kaldırılması için yetkilileri görevlerini yapmaya davet ediyoruz.
Kısa bir süre önce Diyanet İşleri Başkanının zina ve eşcinsellk gibi sapkınlıklarla ilgili dinimizin emirlerini tebliğ ettiği bir hutbe sonrasında, bu sapkınlıkların toplumda yayılmasına çalışan odaklar yaygara koparmaya çalışmış, sözde bir insan hakları derneği gerçekte İslam düşmanı olan bu dernek, Diyanet İşleri Başkanı hakkında suç duyurusunda bulunma cüretinde bulunmuştur. Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu olarak, Diyanet İşleri Başkanının yanında olduğumuzu belirterek, aynen Diyanet İşleri Başkanının dediği gibi zina ve eşcinselliği bir sapkınlık olarak görüyor, bu sapkınlıkları lanetliyoruz. Bu vesileyle aile kurumunu hedef alan, eşcinselliği meşrulaştıran, özellikle gençlerimizin fıtri yapısını bozmaya yönelik ‘İstanbul sözleşmesi’nin iptal edilmesi gerektiğini ilgililere tekrar hatırlatıyor, bu sapkınlıkların her zaman karşısında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanıdır”
- 02Ramazan ayında kırmızı ete zam gelir mi?
- 03TOPRAKLA BULUŞAN YÜZLERCE FİDAN…
- 04ZABITA'DAN 12 İŞLETMEYE CEZA
- 05KIZARTMA YAĞINDAN UYUŞTRURUCU ÇIKTI
- 06HASANKEYF’TE TUR REHBERLERİNE TANITIM PROGRAMI
- 07“VATANDAŞIN OMZUNDAKİ BÜYÜK YÜKÜ HAFİFLETİYORUZ”
- 08BAŞKAN DEMİR’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
- 09Diyetisyen Bağcı’dan Ramazan’da Gece Atıştırmalarına Dikkat Uyarısı
- 1045 KİLOGRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 11BATMANLI SİYASİLERDEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJLARI
- 127 ALANDA 6 İL BİRİNCİLİĞİ
- 13REAL KONAK HOTEL GOTÜRKİYE PLATFORMUNDA
- 14NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET
- 15“RAMAZAN, PAYLAŞMA AYIDIR”




Henüz Yorum yok