
171 BİN ÖĞRENCİ KARNE HEYECANI YAŞADI
2024-2025 eğitim-öğretim yılı karne dağıtım töreni; Vali Ekrem Canalp, Eşi Dr. Ayten Canalp ve İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer’in katılımlarıyla Fatih İlkokulu’nda gerçekleşti.
Batman Valisi Ekrem Canalp ve İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Fatih İlkokulu’nda düzenlenen 2024-2025 eğitim-öğretim yıl sonu karne dağıtım törenine katıldılar.
Törene Vali Ekrem Canalp, Eşi Dr. Ayten Canalp, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Eğitim Müfettişleri Başkanı Hamit Aydın, Milli Eğitim İdarecileri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Vali Canalp, okula gelişi sırasında iki öğrenci tarafından çiçeklerle karşılandı. Vali Canalp ve Müdür Ciğer ilk olarak Fatih İlkokulu’nda sınıf ziyareti yaparak öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Vali Canalp ve Müdür Ciğer, öğrencilere karne ve belgelerini verdiler.
Öğrenci velileri ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Canalp, öğrenci ve velilileri tebrik edip iyi tatiller diledi.
Vali Ekrem Canalp ve İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelip öğretmenlerle bir süre sohbet ettiler.
Eğitim-öğretim yılı boyunca gösterdikleri çabalardan dolayı öğretmenleri tebrik eden Vali Canalp, tüm öğrenciler adına öğretmenlere teşekkür ederek onlara iyi tatiller diledi.


Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01YAŞAR KEMAL KENT ORMANI’NA SAHİP ÇIKALIM!
- 02Batman Valiliği Proje Ofisi’nden yenilikçi tarım girişimine destek
- 03BATMAN VALİLİĞİ’NDEN STRATEJİK HAMLE
- 04BELEDİYEDEN TAPU HİSSE ORTAKLARINA ÖZEL ÇAĞRI
- 05MEMUR-SEN’DEN TOPLU SÖZLEŞME ÖNCESİ UYARI
- 06EĞİTİMDE YENİ VİZYON: "MESLEKİ TEKNİK ORTAOKULLAR" MODELİNE VURGU
- 07Ekmen, “Komisyonun gündemi herkes için adalet ve demokrasi olmalı”
- 08“YAŞANABİLİR BİR KENT İÇİN ORMANLAR ŞART”
- 09FEN İŞLERİ EKİPLERİNDE HUMMALI ÇALIŞMA
- 10DOLANDIRICILIK AĞI ÇÖKERTİLDİ
- 1142 KİLOMETRELİK GÜZERGAHTA TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 12600 METRELİK BSK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 13Kuzeybatı Çevre Yolu’na Erdoğan İsmi Verildi
- 1498 SEYAHAT SEVER AĞIRLANDI
- 15GENÇLİĞİN YÜZME KURSLARINA 5 BİN BAŞVURU
Henüz Yorum yok