
Batmanlı kadınlar 8 Mart'ın startını verdi
Batmanlı kadınlar 8 Mart'ın startını verdi
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeni ile bir dizi etkinlik düzenleyecek kadınlar programlarını halaylar ve zılgıtlar eşliğinde açıklayarak 16 Mayıs Stadyumunda gerçekleştirilecek mitinge katılım çağrısında bulundu.
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeni ile bir dizi etkinlik düzenleyecek kadınlar programlarını halaylar ve zılgıtlar eşliğinde açıklayarak 16 Mayıs Stadyumunda gerçekleştirilecek mitinge katılım çağrısında bulundu.
HDP Batman İl Kadın Meclisi Merkez İlçe binasında bir araya gelerek 8 Mart programını açıklayarak mitinge katılım çağrısında bulundu. Açıklamaya HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran'ın yanı HDP, DTK, TJA, DBP yöneticileri katıldı. Açıklamanın yapıldığı salona "Biji 8'ê Adare Yaşasın 8 Mart" pankartı asılırken öte yandan TJA flamaları da asıldı. Kadınların rengarenk yöresel kıyafetleri ile katılım gösterdiği açıklamada TJA Batman sorumlusu Songül Korkmaz 8 Mart programını duyurdu. 8 Mart'ta haftası boyunca bir dizi eylem ve etkinlik düzenlemeyi hedeflediklerini ifade eden Korkmaz, "Semt pazarlarını, tekstil atölyelerini, basın kuruluşlarını, hastane ziyaretleri, Hasankeyf'te yer alan esnafların yanı sıra Gerçüş'de semt pazarlarını ve esnafları ziyaret edeğiz" dedi.
EŞ GENEL BAŞKANLARI KATILACAK
8 Mart'a ise yapılacak mitinge HDP PM Üyesi ve eski Eş Genel Başkan Serpil Kemalbay, HDP Milletvekilleri Ayşe Acar Başaran ve Saadet Becerekli'nin mitinge katılım göstereceğini duyuran Korkmaz, "Tüm Batmanlı kadınları 8 Mart'ta özgürlüğe ve mücadeleye davet ederek mitinge bekliyoruz"şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01ZABITA HAFTASI KUTLANDI
- 02HASANKEYF’TE TURİZM ÇALIŞANLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
- 03BESO’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
- 04MİLLETVEKİLİ RAMANLI, “PKK SİLAH BIRAKMASA DA KÜRTLERİN HAKLARI TANINMALI”
- 05OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 06YILMAZ “AMACIMIZ; DÜZGÜN YOLDA İLERLEYİP İKTİDARA GELMEKTİR”
- 07VALİ CANALP’A MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ZİYARETİ
- 08“5 İlçede 5 Konser” Etkinliği Beşiri’de Devam Ediyor
- 09BATMAN'DA KIRTASİYE DENETİMİ YAPILDI: VATANDAŞIN YANINDAYIZ
- 10DEM Parti İl Eş Başkanlarından Vali Canalp’e tepki
- 11VALİ CANALP: AĞAÇLAR KESİLMEDİ KÖKÜYLE NAKLEDİLDİ
- 12ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 13Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 14Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 15ARICILARA BUHARLAŞTIRMA CİHAZI DESTEĞİ
Henüz Yorum yok