
"İnternet kafe denetimleri sıklıkla yapılmalı"
Batman Valisi Ahmet Deniz, belediye, emniyet müdürlüğü ve diğer ilgili kurumların iş birliği içerisinde internet kafelere yönelik denetimlerin sıklıkla yapılması talimatı verdi.
Batman İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali Deniz başkanlığında valiliğin toplantı salonunda yapıldı.
İlin genel sorunlarının masaya yatırılarak değerlendirildiği toplantıda Deniz, katılımcılara hitap etti.
Batman'ın hareketli ve dinamikleri olan bir şehir olduğunu belirten Deniz, "İlimizin en önemli sorunu işsizliktir. Gece gündüz demeden onunla uğraşıyoruz. Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılan kamulaştırma çalışmalarının sonuna geldik. Bu işler tamamlandığında yatırımcılar için yer tahsis çalışmalarına başlanacaktır." dedi.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından açılan Sosyal Market'te ihtiyaç sahiplerinin giyim ihtiyaçlarının giderildiğini anlatan Deniz, "Kurum müdürleri olarak hane ziyaretleri yapalım, vatandaşlarımızın gönüllerine dokunalım. Buna her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanlığı tarafından 15 ilde uygulamaya geçirilecek olan "Açık Kapı Projesi" kapsamında Batman'ın pilot il seçildiğini bildiren Deniz, şunları söyledi: "Bu kapsamda, valilik girişinde yapımı tamamlanan büroda vatandaşımıza hizmet vereceğiz. Proje kapsamında görev alan uzman personel, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini alarak, ilgili kurumlara iletecek. Bu konuda kurumlara iletilen vatandaşların istek ve sorunlarının kurum yöneticileri tarafından ivedilikle cevaplanması gerekiyor."
Kurumlar arası koordinasyona değinen Deniz, iş ve işlemlerin daha hızlı yapılması için kurumların iş birliğinin önemli olduğunu belirtti.
İnternet kafe denetimlerine değinen Deniz, belediye, emniyet müdürlüğü ve diğer ilgili kurumların iş birliği içerisinde denetimlerin sıklıkla yapılmasını istedi.
Kamu kurumlarının temizliği ve düzeni konusunda kurum yöneticilerine uyarılarda bulunan Deniz, kurumların çevre düzenlemesi ve temizliğine dikkat edilmesini istedi. Her kurumun kendi görev alanıyla ilgili vatandaşa verilen hizmetlerde gerekli çalışmaların takip ve denetimini yapmalarını isteyen Deniz, vatandaşın memnuniyetinin her şeyden önemli olduğunu kaydetti.
Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.
Toplantıya; Vali Deniz'in yanı sıra Batman Belediye Başkan Vekili Sabri Aydın, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Gülriz Kozbe, kaymakamlar ve kamu kurum yöneticileri katıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01BATMAN VAKFI KURULUYOR
- 02BALPINAR’DA 100 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ
- 03 “YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİ
- 04Batman Çayındaki balık ölümlerini meclis gündemine taşıdı
- 05Temizlik ekipleri sahada
- 06SÜPER LİG ÖNCESİ MORAL DEPOSU : 9 MADALYA
- 07“HEPİMİZ AYNI GEMİDE YAŞIYORUZ”
- 08Petrolspor galibiyetle başladı! 2-1
- 09AK PARTİ BATMAN'DA BİRLİK VE HİZMET MESAJI VERDİ
- 10Batman’da otomobil ile motosiklet çarpıştı, 8 kişi yaralandı
- 11DİNÇ VE YILDIZ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 12SAADET PARTİSİ'NDE MEHMET FIRAT YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ
- 13MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU: VALİMİZİN YANINDAYIZ
- 14RECEP TAYYİP ERDOĞAN BULVARI HİZMETE AÇILIYOR
- 15PADİR: HAKSIZ TUTARLAR GERİ ÇEKİLSİN
Henüz Yorum yok