
Batman’da uyuşturucu ile mücadele toplantısı yapıldı
Uyuşturucu İle Mücadele İl Kurulu 19'uncu Toplantısı Batman Vali Ahmet Deniz başkanlığında valilik toplantı salonunda yapıldı.
Toplantıya; Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Batman Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Aydın Durmuş, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri ile kurul üyeleri katıldı.
Vali Deniz’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı; İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Yahya Yetiz’in uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin kurula yaptığı sunumun ardından, bir sonraki dönümde yürütülecek çalışmalar görüşüldü.
Konuşmasında uyuşturucu ile kararlı bir şekilde mücadele edileceğini belirten Deniz, "Batman’da göreve başladığımız günden bu yana güvenlik güçlerimiz uyuşturucu kullanımı ve satışı ile ilgili yürütülen özel projelerle yoğun bir şekilde mücadele ediyor. Uyuşturucu ile mücadelede ciddi mesafeler aldık. İlimiz sınırları içerisinde uyuşturucu satışını ve kullanımı konusunda aynı kararlılıkla mücadelemiz devem edecektir. Okul önlerinde ve çevrelerinde, internet kafelerde ve kahvehanelerde kurumlarımızın işbirliği içerisinde yürüttüğü denetimlerin yanı sıra bilgilendirme çalışmaları devam ediyor." dedi.
Kapalı mekânlarda sigara içilmemesi konusunda denetimlerin artırılmasını isteyen Deniz, sigara kullanımı ne kadar azalırsa uyuşturucu kullanımının da o denli azalacağını ifade etti.
Açılış konuşmasının ardından bir önceki uyuşturucu ile mücadele il kurulu toplantısında alınan kararların yanı sıra önümüzdeki dönem yürütülecek çalışmalar görüşüldü.
Daha sonra Vali Deniz başkanlığında Üniversite Güvenlik Toplantısı yapıldı.
Üniversite içerisinde ve dışında yürütülen güvenlik önlemlerin görüşüldüğü toplantıda; öğrenci yurtlarının önü ve üniversite yolunun aydınlatma çalışmaları, üniversitede görev yapan güvenlik görevlilerin güvenlik konularında eğitim verilmesi, üniversiteye giden otobüslerin sefer sayılarının artırılması ve öğrenci yurtlarına yakın yerlere otobüs durakları konulması gibi konular görüşüldü
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 02Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 03DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 04Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 05“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 06ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 07ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 083 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
- 09BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN UYUŞTURUCU OLAYINA TEPKİ
- 10YAZ KONSERLERİ PETROLKENT’TE DEVAM ETTİ
- 11SANAYİCİLERİN ARSA TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
- 12Petrolspor Futbol Takımı Elemeleri Coşkulu Geçti
- 133 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 14PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 15KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok