
Güneştekin: "Oynanan oyun büyüktür"
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Ak Parti Batman Milletvekili Adayı Murat Güneştekin, Ülkemizin üzerinde oynanan oyunun büyük olduğunu söyledi.
Ak Parti Milletvekili Adayı Murat Güneştekin merkeze bağlı köylerde seçmenlerle bir araya geldi.Ak partinin hizmetleri hakkında bilgiler veren Güneştekin 24 Haziran seçimlerinin önemine değindi.
24 Haziran seçimi sıradan bir seçim değildir diyen Güneştekin," Bu seçim ülkemiz ve geleceğimiz açısından çok büyük önem arz etmektedir. Türkiye'de olup bitenleri hepimiz görüyoruz. Gezi olayları, 17-25 Aralık komplosu ve akabinde 15 Temmuz darbe girişimi bütün bunlar yerel iş birlikçilerinin desteği ile ülkemizde oynanan büyük bir oyunun göstergesidir" dedi.
Ak parti iktidarı döneminde demokrasi, hak ve özgürlükler alanında hızlı bir şekilde adımların atıldığını anlatan Güneştekin şöyle konuştu, "Ülkede kan dökülmesini ve anaların ağlamasını istemiyoruz. Türkiye güçlendikçe bir bakıyorsunuz düşmanlarımız çoğalmış. Biz zayıf kalırsak Suriye gibi parçalamaya çalışacaklar.Güçlendikçe de düşman sayısı artıyor. Bu nedenle bir ve beraber olmamız zorunlu bir hal almıştır."
"24 Haziran seçimi hizmetlerin devamı için milattır"
Suriye'de iç savaştan kaçarak ülkemize sığınan çok sayıda iş adamının, "Eğer Erdoğan giderse, sizde bizim gibi olursunuz. O yüzden mutlaka Erdoğan'a sahip çıkmalısınız" şeklindeki beyanlarını dikkate alarak hareket etmemiz gerektiğini ifade eden Güneştekin şunları kaydetti. "Karşımızda bir şer ittifakı var. Şer ittifakı ülkenin huzursuzluğa, kaosa sürüklenmesini istiyor. Diğer yandan İktidarımız Huzur, Barış, kardeşlik ve mutlu bir gelecek istiyor. Bu yüzden 24 Haziran seçimleri, hizmetlerin devamı açısından bir milat olacaktır."
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01NASIROĞLU “KAOS VE RANT ANLAYIŞINA PRİM YOK”
- 02GÜÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 03Belediye, park ve bahçelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor
- 04Afrodit İç Giyim’de Okul Hareketliliği Başladı
- 05UYUŞTURUCU SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
- 06BAT-RAY TANITILDI
- 07ARAÇ DEVRİLDİ: 2 YARALI
- 08BATMAN VAKFI KURULUŞ ÇALIŞMALARINI HIZLA SÜRDÜRÜYOR
- 09HÜDA PAR Heyeti Kürdistan Bölgesinde temaslarda bulundu
- 10TAŞ “BU SEKTÖRDE YILDIZLAR KAZANIYOR, EMEKÇİLER SÜRÜNÜYOR”
- 11BELEDİYEDEN TEKSTİL ATIKLARINA YÖNELİK DENETİM
- 12Doğru teşhis Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde konuldu
- 13BATMAN’DA TÜTÜNLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
- 14HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
- 15HEDEF 3’TE 3!
Henüz Yorum yok