
Muhtarlar ve kurum müdürleri bir araya geldi
Batman Valiliği tarafından organize edilen iftar yemeğinde, kentteki muhtarlar ve kamu kurum müdürleri bir araya geldi. İftar yemeğine Vali Ahmet Deniz, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kamu kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.
İftar yemeğinde bir konuşma yapan Vali Deniz, Ramazan ayının birlik, beraberlik, huzur ve güven içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.
Muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Vali Deniz, "Vatandaşa ulaşma açısından onların istek ve taleplerini getirenler sizlersiniz. Kurum müdürlerimiz de aramızdalar bu gün hep beraberiz. Çünkü her zaman beraber çalışıyoruz. Karşılıklı arz talep ilişkilerini, kurumlarımız sizlerle beraber çözüm üretmeye çalışıyoruz. Çünkü doğrusu da budur. Sizler direk alandasınız, vatandaşlarımızın isteklerini bizlere kurumlarımıza ileten kişilersiniz. Çok güzel, uyumlu, ahenkli bir çalışma sistemimiz var. Çok da güzel gidiyor. Allah (celle celaluhu) sizlerden razı olsun.” dedi.
Herkesin muhtaçlarla dayanışma içerisinde olması gerektiğini belirten Vali Deniz, “Halkımızın ihtiyaç ve talebini yerine getirmek özellikle fakir ve fukaranın istek, talep ve isteklerini karşılamak. Bizim ulaşamadığımız birileri varsa mutlaka ve mutlaka bize iletin. Özellikle Ramazan ayında herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ramazanın rahmeti, bereketi ve güzelliklerini bütün insanlarımıza iletmeye çalışıyoruz. Eğer bir yerde ulaşamadığımız bir sıkıntı varsa o bizi üzer. İnşallah ilimiz güzel, canlı, hareketli daha da güzele gidecek bunu hep beraber sağlayacağız. Yeter ki birlik beraberliğimizden ve kardeşlik hukukumuzdan taviz vermeyelim.” ifadelerini kullandı.
“Biz insanlarımıza hizmet için buradayız”
İnsanlara hizmet için görevde olduklarını söyleyen Vali Deniz, “Huzur olunca yatırımcılar, turizmciler gelir. Otellerin yüzde 80’i dolu. Organize sanayide kamulaştırmayı bitirdik. Parselasyon işlemlerine başladık. Yakın zamanda tahsiste bulunacağız. 150-200 tane firma var. Bu firmalar huzur oluğu için geliyorlar. Biz insanlarımıza hizmet için buradayız. Türkiye vatandaşıyla beraber büyük bir devlet halk olmadan devlet diye bir şey olmaz. Türkiye’ye yönelik büyük operasyonların yapıldığını görüyorsunuz. Bu operasyonlar Türkiye kendine geldiği için yapılıyor. Kendimize geldik biraz etrafa ne oluyor demeye başladık her türlü tehdit, şantaj, darbe girişimi, terör örgütleri saldırıyorlar. Ancak bu cendereden biz bir ve beraber olarak kardeşçe yürekli bir şekilde kenetlenerek çıkarız.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
- 02BATMAN’DA DÜNYA BARIŞ GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ
- 03EKMEN’DEN PETROLSPOR YÖNETİMİNE ZİYARET
- 04AK PARTİ’DEN HAFTALIK YÖNETİM TOPLANTISI
- 05BESO’DAN UMRE ZİYARETİ İÇİN ANLAŞMA
- 06GENÇLİKTEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SICAK KARŞILAMA
- 07ÇAKAN “HUKUK DEVLETİ BAĞIMSIZ YARGIYLA MÜMKÜN”
- 08EKMEN BATMAN’DA TEMASLARDA BULUNDU
- 09ORHAN DOYAN’DAN İLK KİTAP: “GÖNÜLLERİN EFENDİSİ”
- 10BATMAN’DA MEMURKENT KONUT YAPI KOOPERATİFİ HİZMETE BAŞLADI
- 11MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLENECEK
- 12BATMAN BELEDİYESİ’NDEN YENİ HİZMET KOLAYLIĞI
- 13ÜÇ DERNEĞİN PROJESİ KABUL EDİLDİ
- 14Batman Belediyesi’nden Kaçak Yapılaşmaya Sıkı Denetim
- 15SGK’DA ÜSTÜN BAŞARI BELGELERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Henüz Yorum yok