
ESKİ MUHTARLAR AĞIRLANDI
Vali Ekrem Canalp, merkez, ilçe ve köylerde muhtarlık görevini yürütürken, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimleriyle muhtarlık süreleri biten muhtarları, yemekte ağırlayarak yürütmüş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Yemeğe; Vali Yardımcıları Murtaza Ersöz ve Mustafa Caner Culukar, Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, Sason Kaymakamı Murat Mete ile merkez, ilçe ve köylerde görev yapmış eski muhtarlar katıldı. Yemekte bir selamlama konuşması yapan Vali Canalp, her türlü kamu hizmetinin ayrı bir güzelliğinin olduğunu ama en kıymetli ve önemli olanın muhtarlık olduğunu ifade ederek, “Muhtarlık görevi iki şeyi bünyesinde barındırır. Belediyeler ve İl Özel İdaresi gibi muhtarlık müessesesi de bir mahalli idare birimidir. Mahalli idari birimi olan muhtarlık aynı zamanda bir devlet birimidir. Çünkü muhtarlar, mahalli idaresinin çok daha ötesinde çoğu zaman devlet görevini yürütmekle mükellef alan kişilerdir. Muhtarlarların diğer kamu görevlilerinden bir farkı var; seçimle göreve geldikleri için de belli zamanlarda seçilip görev yapıp, belli dönemlerde de gerekiyor. Bu da normal ve olması gereken bir şeydir. Sizler belli sürede şerefle, onurla ve gururla bu görevi yerine getirdiniz.
Bu görev bittikten sonra da sizlerle beraber nasıl çalıştıysak bundan sonra da yine kalpten ve gönülden çalışmaya devam etmek isteriz. Bu yemek; yapmış olduğunuz kamu görevi ve kamu hizmetinden dolayı bir teşekkürdür yemeğidir. Aynı zamanda da kurmuş olduğumuz diyaloğun da aynı şekilde devam ettirme isteğidir” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01DOLANDIRICILIK AĞI ÇÖKERTİLDİ
- 0242 KİLOMETRELİK GÜZERGAHTA TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 03600 METRELİK BSK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 04Kuzeybatı Çevre Yolu’na Erdoğan İsmi Verildi
- 0598 SEYAHAT SEVER AĞIRLANDI
- 06GENÇLİĞİN YÜZME KURSLARINA 5 BİN BAŞVURU
- 07ÖNCE CAMİYE SONRA SPOR SALONUNA
- 08KOZLUK’TA ‘YÜZME BİLMEYEN’ KALMAYACAK
- 09Petrolsporlu Pehlivanlar, Bölge Şampiyonu Oldu
- 1026 BRANŞTA 11 BİN KAYIT YAPILDI
- 11BAŞARILI ATLETLERE ÖZPERK’TEN EŞOFMAN
- 12BOLU KAMPINDA PETROLSPOR’A ANLAMLI ZİYARET
- 13DEVA'DAN SAĞLIK SİSTEMİNE VE HASTANELERE ELEŞTİRİ
- 14UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 15HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
Henüz Yorum yok