
ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU
Batman merkez ve ilçelerde Şehit ve Gazi aileleri, YURT – SAV Derneğinin projesi kapsamında kahvaltıda bir araya geldi.
Batman Şehit Aileleri İle İnsan Hakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YURT-SAV) İçişleri Bakanlığı bünyesindeki proje kapsamında 01 Temmuz 2019 tarihinde başlayan proje kapsamında yaklaşık bir yıl boyunca bir araya geldiler. Şehit ve Gazi ailelerine verilen eğitimin yanı sıra moral vermek amacıyla bir yıl içinde 10 ayrı kahvaltı programı düzenlediklerini belirten YURT – SAV Başkanı Hasan Demir; “Şehit ve Gazi ailelerimizle 2 ayrı gezi ve piknik programının yanı sıra yıl içerisinde 10 ayrı kahvaltı programı düzenledik.
Projemizde tüm programlarımızdan önce Şehitlerimizin ruhları için Mevlüd’ü Şerif ve Kur’an-ı Kerim okuttuk. Yine Halk Eğitim Merkezi ile koordineli bir şekilde şehit anneleri, eş ve yakınları için açtığımız okuma yazma kurslarından 28 kişi Okuma yazma öğrendi. Bizim tek bir amacımız var.
Oda şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetleri olan anne, baba, eş ve çocuklarına sahip çıkmak iyi ve kötü günlerinde yanlarında durmaktır. Bu vesile ile katılım sağlayarak bizleri kırmayan şehit yakınlarımıza basın mensuplarına değerli hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01AK Parti’den Kozluk ve Sason’da yoğun teşkilat mesaisi
- 02TPAO Bölge Müdürü Karataş’tan Tarım Müdürü Tuncer’e ziyaret
- 03ASFALT HEDEFİNDE YÜZDE 64 TAMAMLANDI
- 04YETENEKLER TUVALE YANSIYOR
- 05Milletvekili Nasıroğlu’ndan Batman’a sağlıkta büyük müjde
- 06DEVA Partili Ekmen’den “Sahte Akademik Unvan” Soruları
- 07Bağımsız Öz Belediye-İş Sendikası’ndan Batmanlı İşçilere Çağrı
- 08BATSO VE DİKA’DAN YATIRIMCILARA TEŞVİK TANITIMI
- 09HENTBOL KIZ TAKIMINDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
- 10‘KOMŞUM’ PROJESİYLE HEDEF 300 AİLEYE 10 BİN YEMEK
- 11İl Başkanı Gençlikle Kızılcahamam’da Geleceği Konuşuyor
- 12İLUH BULVARI AÇILIŞA HAZIR
- 13VALİ CANALP’TEN BAKAN ŞİMŞEK’E TAZİYE MESAJI
- 14ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİNE GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ
- 15MÜZE MÜDÜRÜ ALPER’İN AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET
Henüz Yorum yok