MÝNÝ ADA ROBOTLAR YAÞAM HASTANESÝ’NDE
MÝNÝ ADA ROBOTLAR YAÞAM HASTANESÝ’NDE
Özel Batman Yaþam Hastanesi, hastane hizmet süreçlerinde kullanýlmak ve hastalara kolaylýk saðlamak için deneme amaçlý mini ada robot getirdi.
Hastanede kurulumlarý tamamlanan ve hizmetlerine baþlayan mini ada robotlar, deneme amaçlý bir hafta boyunca hastanede bulunacak ve hastalarýn hizmetlerinde kullanýlacak.
Hastanede hastalarý yönlendirme, eþlik etme, bilgi verme, ateþ ölçme gibi alanlarda deðerlendirileceði ifade edilen mini ada robotlarýn özellikle servislerde yatýþ alanlarýnda hastalara yemek daðýtma, hastalarý hasta odalarýna yönlendirme ve bilgi verme amaçlý hizmet süreçlerinde yer alacak.
Konu ile ilgili deðerlendirmelerde bulunan Özel Batman Yaþam Hastanesi genel müdürü Burhan Dinç, “Hastane olarak hizmet vermeye baþladýðýmýz günden bu yana teknolojik alt yapýmýzý güçlü tuttuk. Geldiðimiz aþamada hastanemizin fiziki kapasitesini artýrarak, hastanemizi daha konforlu ve ferah bir yapýya kavuþturduk. Yenilediðimiz ve hastalarýmýzýn hizmetine sunduðumuz týbbi cihazlarla birlikte saðlýk sorunlarýnýn taný ve tedavi süreçlerinde modern bir anlayýþý etkin kýldýk.
Bütün servislerimizdeki hasta odalarýnda son model tv, internet, Digitürk, Netflix gibi dijital tv platformlarý ve daha birçok alanda yenilikler yaparak, hastalarýmýzýn konforlu saðlýk hizmeti almalarýný saðladýk. Önceliðimiz, hastalarýmýzýn saðlýðýdýr. Hastane olarak attýðýmýz her adýmda hasta odaklý bir anlayýþý benimsiyoruz. Amacýmýz, en iyi hizmet anlayýþýný etkin kýlmak ve teknolojinin imkânlarýný hastalarýmýzýn hizmetine sunarak, hastalarýmýza kolaylýk saðlamaktýr.
Bu doðrultuda deneme amaçlý hastanemizde hastalarýmýzýn hizmetine sunduðumuz mini ada robotlar, hastalarýmýza polikliniklere kadar eþlik etme, yönlendirme, bilgi verme, hasta odalarýmýzda hastalarýmýza yemek daðýtma gibi alanlarda kullanýlacaktýr” açýklamasýnda bulundu.
Yazarlar
- 01Batmanlý genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADÝLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05ÝÞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESÝNDEN BÝR ÝLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarýþmasý
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asýrlarýn taþýdýðý gelenek: Tandýr ekmeði
- 11 TOKÝ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLÝMÝ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öðrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AÐIRLIYOR
- 14Ben Deðil, Siz Kazanacaksýnýz
- 15Feci kazada hayatýný kaybedenler gözyaþlarýyla defnedildi
- 01BATMAN’DA KURBAN BAYRAMI COÞKUYLA KUTLANDI
- 02BAÞKAN ÇETÝN “BÝZÝM EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ, BU TOPRAKLARA OLAN SEVDAMIZDIR”
- 03HASANKEYF’TE BAYRAM ZÝYARETLERÝ
- 04MÝLLETVEKÝLÝ NASIROÐLU, KARDELEN’DE VATANDAÞLARI DÝNLEDÝ
- 05BÝNLERCE AÝLEYE ET DAÐITILACAK
- 0614 BÝN 600 PAKET ELE GEÇÝRÝLDÝ
- 07SURÝYE ÞEKERÝ DE LÜKS OLDU
- 08Ekremoðlu “Bayram Birlik ve Dayanýþmayý Güçlendirir”
- 09“PETROL, BU KENTIN VAR OLUÞUDUR”
- 10BATSO Baþkaný Demir: “Bayramlar Toplumsal Baðlarý Güçlendirir”
- 11“Ayrýþma Deðil, Birlik Kazandýrýr”
- 12Batmanlýlar Ankara’da buluþuyor
- 13Tüzün: “Bayramýn Gerçek Ruhu, Acýlarý Da Paylaþabilmektir”
- 14VALÝ CANALP, BÝRLÝK VE DAYANIÞMA EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR
- 15HÜSEYÝN ÞANSÝ: BAYRAMLAR GÖNÜLLERÝ BÝRLEÞTÝRÝR




Henüz Yorum yok