YENİDEN REFAH PARTİSİ "TÜRKİYE BU OYUNA SESSİZ KALMAMALI"
Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanlığı, Gazze’de yaşanan soykırıma ilişkin basın açıklaması yayımladı.
Yeniden Refah Partisi tarafından yayımlanan basın açıklamasında, Filistinlilerin topraklarından zorla çıkarıldığı ve yerlerine İsrailli yerleşimcilerin yerleştirileceği vurgulanarak, "Buna göz yummayacağız, seyirci kalmayacağız" denildi.
Açıklamada, 7 Ekim 2023’ten bu yana devam eden saldırıların yeni bir boyut kazandığı belirtilerek, "İsrail’in eli kanlı ortağı Amerika Birleşik Devletleri, Gazze’de emlak vurgununa hazırlanıyor" ifadeleri kullanıldı.
"Türkiye Bu Oyuna Sessiz Kalmamalı"
İsrail’in bölgedeki işgal planlarına karşı Türkiye’nin daha aktif bir tavır alması gerektiği vurgulanan açıklamada "Her geçen gün Türkiye sınırına doğru ilerleyen Siyonist işgal planlarına karşı uyanık olacağız ve halkımızı da uyandıracağız" denildi.
Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanlığı, hükümetin İsrail ile tüm ilişkileri kesmesi gerektiğini belirterek "Türkiye’deki tüm Amerikan üsleri ve radarları kapatılmalı, İsrail ile petrol başta olmak üzere tüm ticaret kesilmeli, diplomatik ilişkiler sıfırlanmalı" denildi. Ayrıca, İslam İşbirliği Teşkilatı ve D-8 ülkelerinin İsrail’e yaptırım uygulaması için Türkiye’nin diplomatik girişimlerde bulunması gerektiği vurgulandı.
"ABD ve İsrail’e Karşı En Sert Tedbirleri Alın"
Parti yetkilileri, Türkiye’nin İsrail ve ABD’ye karşı en sert tedbirleri alması gerektiğini belirterek, hükümete çağrıda bulundu. "Bugün 81 ilde, 635 bin üyemizle birlikte sesleniyoruz: Korkmayın! En radikal tedbirleri alın! Para vermezler diye endişelenmeyin, halk olarak arkanızda duracağız!" ifadeleri kullanıldı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SURİYE ŞEKERİ DE LÜKS OLDU
- 02Ekremoğlu “Bayram Birlik ve Dayanışmayı Güçlendirir”
- 03“PETROL, BU KENTIN VAR OLUŞUDUR”
- 04BATSO Başkanı Demir: “Bayramlar Toplumsal Bağları Güçlendirir”
- 05“Ayrışma Değil, Birlik Kazandırır”
- 06Batmanlılar Ankara’da buluşuyor
- 07Tüzün: “Bayramın Gerçek Ruhu, Acıları Da Paylaşabilmektir”
- 08VALİ CANALP, BİRLİK VE DAYANIŞMA EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR
- 09HÜSEYİN ŞANSİ: BAYRAMLAR GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRİR
- 10RAMANLI: BAYRAMLAR KARDEŞLİĞİ GÜÇLENDİRİYOR
- 11VEYSİ DEMİR: GAZETECİLERE YÖNELİK KATLİAMLAR SON BULMALI
- 12BAŞKAN ÇETİN: BAYRAMLAR DAYANIŞMA VE FEDAKARLIĞIN EN YÜKSEK İFADESİDİR
- 13KURBAN KESİM VE SATIŞ YERLERİ AÇIKLANDI
- 14İŞ İNSANI KURT “ŞEFFAF YÖNETİM GÜVENİ GETİRİR”
- 15DİKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI




Henüz Yorum yok