
RAMANLI "VAZİFEMİZ VATANDAŞIMIZA HİZMETTİR"
Milletvekili Ramanlı’dan Batman Ticaret Borsası’na ziyaret
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Batman Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Batman’da yoğun program ve ziyaretlerine devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Batman Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.
Ramanlı’ya İl Başkanı Davut Şahin ve Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililer eşlik etti.
Batman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güneş, Adana’da yaşanan menfur olayda HÜDA PAR Adana İl Sekreteri Sacit Pişgin’in vefatı nedeniyle başsağlığı ve taziyelerini sundu.
Başkan Güneş, Milletvekili Ramanlı’ya Batman için planladıkları projelerin sunumunu yaptı ve aynı projeleri Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile paylaştığını kaydetti.
Batman Ticaret Borsası olarak Siirt ve Şırnak’ı da temsil ettiklerini söyleyen Güneş, “İlimizle birlikte diğer illeri de destekleyeceğiz. Bu projeler kolay değil. Projelerimiz gerçekleşirse Siirt, Şırnak ve Mardin’i bile destekleyebiliriz.” şeklinde konuştu.
Projeleri inceleyen Ramanlı projelere gerekli desteklerini sunacaklarını belirterek, “Batman’ı geliştirecek ve ileri taşıyacak her projenin arkasındayız. Özellikle Batman’ımızın diğer iller arasında güzel projelere imza atması için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Projeler konusunda takıldığınız herhangi bir konuda, vekiller olarak bizlerin vazifesi vatandaşımıza hizmet etmektir.” ifadelerini kullandı.
Ziyarette Batman ziraatı ve gelişimi için büyük projelerin gerçekleştirilmesi için adımların atılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01ZABITA HAFTASI KUTLANDI
- 02HASANKEYF’TE TURİZM ÇALIŞANLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
- 03BESO’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
- 04MİLLETVEKİLİ RAMANLI, “PKK SİLAH BIRAKMASA DA KÜRTLERİN HAKLARI TANINMALI”
- 05OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 06YILMAZ “AMACIMIZ; DÜZGÜN YOLDA İLERLEYİP İKTİDARA GELMEKTİR”
- 07VALİ CANALP’A MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ZİYARETİ
- 08“5 İlçede 5 Konser” Etkinliği Beşiri’de Devam Ediyor
- 09BATMAN'DA KIRTASİYE DENETİMİ YAPILDI: VATANDAŞIN YANINDAYIZ
- 10DEM Parti İl Eş Başkanlarından Vali Canalp’e tepki
- 11VALİ CANALP: AĞAÇLAR KESİLMEDİ KÖKÜYLE NAKLEDİLDİ
- 12ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 13Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 14Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 15ARICILARA BUHARLAŞTIRMA CİHAZI DESTEĞİ
Henüz Yorum yok