Camiler arası bilgi yarışması elemeleri yapıldı
Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, 5-13 Mayıs günleri arasında ilan edilen "Dünya Müslüman Gençlik Haftası" kapsamında etkinliklere devam ediyor.
Bu doğrultuda, Dernek tarafından 11-14 yaş aralığındaki çocukların katılımıyla 15 merkezde ve yaklaşık 120 cami arasında bilgi yarışması elemeleri yapıldı.
Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan elemelerde Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Abdurrezzak Çelik, yarışma hakkında bilgilendirme yaptı.
Yarışmanın ardından Çelik, "Bizler, etkinliklerimize 5 Mayıs'tan itibaren başlamış bulunmaktayız. Elhamdülillah, programlarımız istediğimiz düzeyde ve güzellikte devam ediyor. 5 Mayıs'ta sabah namazıyla başlayan programlarımız, tüm güzellikleriyle devam ediyor. İstediğimiz verimi elde ediyoruz. Toplam 15 merkezde 120 cami arasında bilgi yarışması düzenledik. Bu yarışmada güzel puan çıkaran camileri, bölge finali akabinde güzel bir ödülle ödüllendireceğiz." dedi.
Programlarının 13 Mayıs akşamına kadar devam edeceğini bildiren Çelik, "Yarın yine 15 merkezde 120 cami arasında bilgi yarışması düzenleyeceğiz. Bu defa 15-19 yaş aralığı olacak. Bilgi yarışmasından sonra programımız, futbol turnuvasıyla devam edecek. Akabinde düzenleyeceğimiz ses yarışmaları olacak. Ses yarışmalarına katılanların en büyüğü 19 yaşında olacak. Gençlerimize yönelik koşu programlarımız olacak. Cumartesi saat 10.00'da yeni statta halk koşumuz olacak. Aynı günün akşamı Şerzan Kurt Parkı'nda saat 20.00'de gençlik ilahi konserimiz olacak. Gençlik konserimizde yaş sınırı yok, herkes davetlidir. Ardından programımız piknik ve ödül töreniyle sona erecek." ifadelerini kullandı.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok