“Dünya Müslüman Gençlik Haftası” etkinlikleri ödül töreniyle son buldu
Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından 5-13 Mayıs “Dünya Müslüman Gençlik Haftası” kapsamında düzenlenen etkinlikler, yapılan ödül töreniyle son buldu.
Dernek, gençlik haftası etkinlikleri kapmasında 5-13 Mayıs tarihleri arasından sabah namazı buluşması, futbol maçları, bilgi yarışmaları, ses yarışmaları, gençlik koşusu, ‘İlahi Şöleni’ adıyla bir konser, tiyatro gösterimi ve ödül töreni etkinlikleri yapıldı.
Ödül töreni, hafta boyunca yapılan etkinliklerin slayt gösterimiyle başladı. Ardından Ğureba Tiyatro Kulübü tarafından “Mevti Sağir (Küçük Ölüm)” isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Tiyatro oyunundan sonra hafta boyunca yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.
Yapılan ödül töreninin ardından Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurul Üyesi İsmail Ergin, Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü olarak 5-13 Mayıs arası “Dünya Müslüman Gençlik Haftası” münasebetiyle birçok etkinliklerinin olduğunu belirterek, “Hafta boyunca spor turnuvaları, ses yarışmaları, bilgi yarışmaları gibi birçok etkinlik yaptık. Tertiplediğimiz etkinliklerde birinci olan kardeşlerimize ödül töreninde hediyelerini takdim ettik. Programa katılım gösterenlere de kura sonucu birçok hediyeler verdik. Haftanın son etkinliğinde, gençlerimiz için bir tiyatro gösterimi hazırladık. Programlarımıza katılım gösteren bütün kardeşlerimizi tebrik ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok