HÜDA PAR’dan Gazetecilere ziyaret
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M.Şerif Durmaz ve beraberindeki heyet, kısa adı BM-GYC olan Batman Mezopotamya Havzası Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti ve Çalışan Gazeteciler Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu.
BM-GYC binasında yapılan ortak ziyarette Durmaz ve HÜDA PAR yöneticilerini BM-GYC Genel Başkanı Mehmet Şah Ayaz, Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay, Gazeteciler Veysi Demir, Recep Okuyucu ve Yüksel Çiftçi ağırladı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette; erken seçim gündemi de konuşuldu. Ziyaret sırasında konuşan Durmaz, tüm gazetecilerin “3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü”nü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Seçimle ilgili soruları cevaplayan Durmaz, seçime 81 ilde parti olarak gireceklerini ifade etti.
En doğru tercihin HÜDA PAR adayları olduğunu vurgulayan Durmaz, "Halkın inanç ve değerlerini dikkate alarak, mecliste hakkı ve hakikati haykıracak, daima doğruyu savunacak ve bugüne kadar gerçek manada temsil edilemeyen halkları hakkıyla temsil edebilecek milletin vekillerine bu dönemde çok ihtiyaç vardır. Bunlar için en doğru tercih HÜDA PAR'dır. 24 Haziran'da halkımız HÜDA PAR'ı tercih ederek adaylarımızı meclise gönderecektir." şeklinde konuştu.
Durmaz, parti olarak sadece seçim zamanı değil, sürekli alanda olduklarını belirterek, parti olarak devamlı esnaf, basın ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek sorunlarını gündeme taşıdıklarını ve yanlarında bulunduklarını ifade etti.
Ziyaret sırasında söz alan cemiyet başkanları da ziyaretten dolayı Durmaz ve HÜDA PAR heyetine teşekkür ederek, seçimin hayırlara vesile olmasını ve çalışmalarında başarılar dilediler.
Ziyaret karşılıklı iyi temenniler ile sona erdi
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok