Kaldırım İşgallerine Kesinlikle Müsaade Edilmeyecek
Batman Belediyesi, Kaldırım işgallerini sonlandırmakta kararlı adımlar atıyor.
Kaldırım işgali yapan esnaflar ve kaldırım üzerine masa ve sandalye bırakan kahvehane ve kıraathaneler hakkında yasal işlem uygulanacağı belirtildi.
Batman merkezinde bulunan ana arterlerde, işyeri, çayevi, kıraathaneler ve seyyar satıcılara yönelik, vatandaşlar tarafından yaygın olarak kullanılan kaldırım işgallerinin önüne geçmek amacıyla, Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların geçişini engelleyen ve görüntü kirliliğine neden olan durumları sonlandırmak için çalışma başlattı.
Bulvar ve caddelerde yayaların geçişini engelleyen işyerlerine ait malzemeler, işportacı ve seyyar satıcı olarak nitelendirilen kişilerin tezgahları ile araçların park etmesini engelleyen reklam tabelaları, stant ve duba gibi unsurların önüne geçmek için harekete geçen Belediye Zabıta ekiplerimiz cezai işlem uygulamasına başlıyor.
Batman Merkez Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Bulvarı, Turgut Özal Bulvarı ve Çarşı merkezi başta olmak üzere değişik bölgelerde yapılan inceleme ve denetimlerde uygun olmayan şekilde kaldırım işgali yapan esnaf kontrol edilip uyarılıyor.
Zabıta Müdürlüğü tarafından kaldırım işgallerine kesinlikle müsaade edilmeyeceğine vurgu yapılarak, uyarılara uymayan esnaf ve seyyar satıcılara 1 Şubat 2018 tarihinden itibaren cezai işlemlere başvurulacağının altı çizildi.
Yapılan açıklamada bundan böyle herhangi bir uyarıya gerek kalmaksızın Batman Belediyesi Zabıta Talimatnamesi ve 5326 Sayılı Kabahatler Kanununa istinaden cezai işlem uygulanacağı açıklandı.
http://www.batmanobjektif.com/kaldirim-isgallerine-kim-dur-diyecek-_m59.html
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok