
DEVA HEYETİNDEN ÇEVRECİLERE ZİYARET
DEVA HEYETİNDEN ÇEVRECİLERE ZİYARET
Çevre ve Doğa eylem planları hazırlayan DEVA Partisi adına Batman Çevre Gönüllüleri Derneğine bir üst düzey ziyaret daha gerçekleştirildi.
Çevre ve Doğa eylem planları hazırlayan DEVA Partisi adına Batman Çevre Gönüllüleri Derneğine bir üst düzey ziyaret daha gerçekleştirildi. Beraberindeki DEVA Partisi’nin bazı il ve ilçe yöneticileriyle 25 Şubat Cuma günü Batman Çevre Gönüllüleri Derneğini ziyaret eden DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu Asil Üyesi, Doğa ve Çevre Politikaları sorumlularından Ayşe Ezgi Yıldırım’ı, Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa ve dernek yöneticileri karşıladı. Partilerinin doğa ve çevreyi çok önemsediğini belirterek, “Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’nin sadece Batman’da değil, ülke genelindeki doğa ve çevre sorunlarıyla ilgili sivil toplum örgütleriyle örgütlü olarak güzel çalışmalar yaptığını duyduğumdan ziyaret etmek istedim. Üç ay önce partimizin Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Sayın Evrim Rızvanoğlu, yaptığınız çalışmalar hakkında bizi bilgilendirmişti. Çevre mücadelesinde sizlere başarılar diliyorum” dedi. Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa ise “Derneğimizden içeri adım attığımızda hepimiz siyasi kimliklerimizi bir kenara bırakıp çevre ve doğa için mücadele veriyoruz.
Daha yaşanabilir bir Batman ve ülke mücadelesi verirken, ülkenin hemen hemen tüm kentlerinde örgütlü bulunan Türkiye Çevre Platformu ve Doğaya Güç Kat Ağı-Derneği ile birlikte çalışmalar yürütüyoruz. Siyasal partilerin çevre ve doğa için politikalar üretmesi gerektiği görüşünü yıllardır savunuyoruz” diye konuşarak, derneklerini ziyaret eden DEVA yöneticilerine teşekkür etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 02SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 03BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 04VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 05“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 06Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 07BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 08İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
- 09BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
- 10ŞAHİN’DEN SUMUD FİLOSU’NDA ALIKONULANLARIN AİLELERİNE ZİYARET
- 11BATMAN’IN DÖNÜŞÜMÜ İÇİN ÇALIŞMALAR MASADA
- 12DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK MİTİNGİ DÜZENLENİYOR
- 13ÜÇYOL’A KADAR TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 1460 YILLIK EREN ÇİFTİNE DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETİ
- 15HAZIR GİYİM ALARM VERİYOR
Henüz Yorum yok