
Aslan “ Batman Turizm’ini Konuştu
Hotel Real Konak genel Müdürü ve GATOB Başkanı Hüseyin aslan Radyo Yüksel’de katıldığı program da, şu açıklamalar da bulundu
“ Batman valisi Hulusi Şahin’in Batman turizmi için bir şanstır. Sanatçı Ahmet Güneştekin’in yapacağı çalışmalar, Batman turizmin de bugüne kadar yapılan en büyük projedir. Bu proje ile Batman turizmi Türkiye de ve Dünya da hak ettiği yeri bulacaktır.
Batman Valisi Hulusi Şahin’in turizm bikrimi ve bilgisi ile Batman için bir şans olduğun düşünüyorum. Vali bey’in ilk icraatı Ahmet Güneştekin ile birlikte Çağdaş sanat müzesi için adım atması oldu.
YENİ HASANKEYF DAHA ÇOK TURİST ÇEKECEK
Aslan konuşmasının devamın da , “Yeni Hasankeyf ile beraber Hasankeyf’in hem Batman hem de bölge turizmin de önemeli bir rol oynayacak. Yeni imar edilen Hasankeyf ile beraber, şöyle çocuklarınızla beraber göl manzarası karşısında güzel ve temiz bir restaurantta balık yediğinizi yada bir at çiftliğinde ata binmeyi hayal edin. Yeni Hasankeyf ile beraber Batman turizmi hak ettiği değeri bulacak. Bundan sonra Hasankeyf fotoğraf çekme mekanı olmayacak, konaklama yeri olacak.”
5 YIDIZLI OTEL ŞART
Aslan, “Bölgeye acil bir 5 yıldızlı otel zinciri kurulması gerekiyor. Batman’a bundan sonra kağıt üzerinde değil de somut projelerin hayata geçilmesi gerekiyor, Ahmet Günşetekin’in çağdaş sanat müzesi gibi.
Batman’a her sektörün üst düzey yetkililerini batman’a davet edip Batman’a yatırım yapmaları için teşvik edilmeli.
Batman Üniversitesi’nin Batman için yetiştirdiği turizmciler de Sektörde daha aktif rol oynayacak, bizlere de düşen genç turizmcilerin önünü açmak olacak. Koltuğa yapışıp, liyakat sahiplerinin önünü kesmemeliyiz.” Dedi.
YEREL BASIN DESTEKLENMELİ
Aslan, son olarak şu ifadelere yer verdi . “ BİK, Basın İlan Kurumu’nun , BİK’e kayıtlı olmayan gazetelere reklam ve ilan verilmemesi için yayınladığı genelge, yerel basına vurulan darbedir.
İlin tanıtımına büyük katkı sunan yerel basın gerek esnaf ve gerekse iş adamlarımızca desteklenmelidir. İlimizin tanıtımında yapılan bazı gereksiz harcamaların, yerel basına aktarılması, şehrimizin tanıtımın da daha etkili olacağını düşünüyorum .”
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
- 02SES’TEN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EMEKÇİLERİNE DESTEK
- 03EZİDİLERİN HAKLARI ALMANYA’DA GÖRÜŞÜLDÜ
- 04RESUL SAÇAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 05AFRODİT GİYİM’DE YAZ İNDİRİMİ BAŞLADI
- 06Yedi Hilal Derneği’nden “Senin Yazın 2025” Programı
- 07“Uyuşturucuya Karşı Hep Birlikte Mücadele Edelim”
- 08Asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı
- 09Kavşak düzenleme ve sirkülasyon projeleri hayata geçiyor
- 10Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Türkiye birincisi oldu
- 11ULAŞIM MASTER PLANI HAZIRLIĞI BAŞLADI
- 12“BU YATIRIMLAR YENİ DEĞİL”
- 13İNSAN KAÇAKÇILIĞINA KARŞI TOPLANTI
- 14178 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
- 15ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: 8 TUTUKLAMA
Henüz Yorum yok