
Eczane Teknikerlerine ‘İkramiye Verilsin’ Talebi
Durmaz ve beraberindeki heyeti, dernek başkanı Abdullah Ekin ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Durmaz, bir bütün olarak eczane çalışanlarının önemli bir hizmet icra ettiklerini ve hizmetlerinin karşılığını tam manasıyla almaları gerektiğini ifade etti.
“Pandemiyle mücadelede en ön safta yer aldılar”
Sağlık çalışanlarının pandeminin başladığı günden bugüne büyük bir fedakârlık örneği gösterdiğini vurgulayan Durmaz, “Covid-19 pandemi sürecinde sağlıkçılar büyük fedakarlıklar sergiledi. Eczane hizmetlerinde çalışanlar da aynı şekilde bu süreçte fedakarlıklar yaparak pandemiyle mücadelede en ön safta yer aldılar. Ancak, eczane teknikerleri bu süreçte devletin sunmuş olduğu imkanlardan faydalanamadılar.” ifadelerini kullandı.
“Eczane teknikerlerine de ikramiye verilmelidir”
Eczane hizmetlerinde çalışan teknikerlerin birinci derece sağlık çalışanları olduğunu belirten Durmaz, şunları söyledi:
“Özel sektörde çalışıyorlar ancak birinci derecede sağlık çalışanları statüsünde oldukları için kendilerine de devlet tarafından ikramiye verilebilirdi. Bir düzenleme yapılıp eczane teknikerlerine de ikramiye verilmelidir. Çünkü eczane teknikerleri, birinci basamak sağlık çalışanları statüsündedir. Umarım, bu çağrımız yetkilileri harekete geçirir ve eczane hizmetlerinde çalışanların beklentileri karşılanmış olur.”
HÜDA PAR heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren BET DER Başkanı Ekin, Durmaz ve heyetine teşekkür etti.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01DOLANDIRICILIK AĞI ÇÖKERTİLDİ
- 0242 KİLOMETRELİK GÜZERGAHTA TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 03600 METRELİK BSK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 04Kuzeybatı Çevre Yolu’na Erdoğan İsmi Verildi
- 0598 SEYAHAT SEVER AĞIRLANDI
- 06GENÇLİĞİN YÜZME KURSLARINA 5 BİN BAŞVURU
- 07ÖNCE CAMİYE SONRA SPOR SALONUNA
- 08KOZLUK’TA ‘YÜZME BİLMEYEN’ KALMAYACAK
- 09Petrolsporlu Pehlivanlar, Bölge Şampiyonu Oldu
- 1026 BRANŞTA 11 BİN KAYIT YAPILDI
- 11BAŞARILI ATLETLERE ÖZPERK’TEN EŞOFMAN
- 12BOLU KAMPINDA PETROLSPOR’A ANLAMLI ZİYARET
- 13DEVA'DAN SAĞLIK SİSTEMİNE VE HASTANELERE ELEŞTİRİ
- 14UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 15HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
Henüz Yorum yok