
Vali Deniz ile Başkan Konaç ödüllerini aldı
N90 Sport ile İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) tarafından her yıl düzenlenen ‘Yılın Spor Adamları" yarışmasında, Yılın Fair Play Taraftarları, Batman Petrolspor taraftarları seçilirken, yılın Fair Play kulüp başkanlığı ise Batman Petrolspor Kulübü seçildi. 20 Aralık'ta İstanbul Aydın Üniversitesi’nde düzenlenen N90 SPORT İAÜ 2017 Spor Ödülleri törenine katılan Vali Deniz, Batman Petrolspor taraftarları adına “Yılın Fair Play Taraftarlar Ödülünü” alırken, “Batman Petrolspor Fair Play Ödülünü” ise Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç aldı.
“KAMPANYAMIZ SES GETİRDİ”
Ödül töreninde bir konuşma yapan Vali Deniz, Batman Petrolspor taraftarını ve kulübünü 2017 Yılı Fair Play ödülüne layık gören spor kamuoyuna teşekkür ederek, " Sporda da küfrün hiç olmaması için ‘Burası Batman, Burada Küfür Yok’ kampanyasıyla yola çıktık. Türbinlerde kadınlar, erkekler ve çocukların panayır havasında maç izlemesini istedik. Kulübümüz ve seyircilerimiz de buna destek verdiler. Batman'da başlatmış olduğumuz kampanya Türkiye spor kamuoyunda karşılık bulmaya başladı. Bunun diğer spor kulüplere de örnek olması temennisi içerisindeyiz. Bütün arzumuz ve isteğimiz, statlarda küfrün ve şiddetin olmadığı, hak edenin kazandığı müsabakaların olmasıdır.
“BATMANLILARIN KALBİNDE SPORUN GÜZELLİKLERİ YATIYOR”
Spor alanında böyle büyük iki ödülü birden aldığımız için çok mutluyuz. Batmanlıların kalbinde daima sporun güzellikleri yatıyor. Bu güzellikleri stadımızda konuk ettiğimiz her rakibimize gösterdik. Onları en iyi şekilde şiddetten ve küfürden uzak bir şekilde konuk ettik ve etmeye de devam edeceğizi. Bu konuda taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Sporda şiddet ve küfrün önüne geçildiği zaman başarıda hemen ardından gelir. Bunu başardığımız için şuanda kulübümüzün ligdeki başarısı da ortadadır. Bu aldığımız fair play ödülünü tüm Batmanlılara ve spor camiasına armağan ediyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 02Vali Canalp, "Batman’da kaçak yapılaşma dönemi kapandı!''
- 03HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 04TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 05Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 06Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 07Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
- 08SES’TEN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EMEKÇİLERİNE DESTEK
- 09EZİDİLERİN HAKLARI ALMANYA’DA GÖRÜŞÜLDÜ
- 10RESUL SAÇAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 11AFRODİT GİYİM’DE YAZ İNDİRİMİ BAŞLADI
- 12Yedi Hilal Derneği’nden “Senin Yazın 2025” Programı
- 13“Uyuşturucuya Karşı Hep Birlikte Mücadele Edelim”
- 14Asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı
- 15Kavşak düzenleme ve sirkülasyon projeleri hayata geçiyor
Henüz Yorum yok